Szegedi ArcokVideo365

Borfeszt365: Szegedi Pletykák különkiadás – moszkvics slusszkulcs, Jamaika a jamaikaiaké, ki tudod mondani pár pohár után a nyelvtörőket?

Moszkvics slusszkulcs, Jamaika a jamaikaiaké, az asztal lába megrövídebbítendő. A magyar nyelv szépsége és időnként nehézsége határtalan, még akkor is, ha teljesen józanul próbáljuk kimondani a fenti nyelvtörőket, de mi van akkor, ha már pár pohárka bort megittunk? Szegedi Pletykák különkiadásunkban ezúttal erre voltunk kíváncsiak, s a hétvégén teszteltük, hogyan pörög már jócskán belehúzva az éjszakába a kilátogatók nyelve.

Borfeszt365 – szigorúan egy pohárkával, szigorúan a Szeged365-tel! Programok, arcok, élmények, élő tudósítások, videók, nyeremények és 10 nap féktelen pörgés a világ legszeretnivalóbb városában, Veletek, a Szeged365 virtuális családtagjaival!

Nem érkeztünk üres kézzel sem: azok a bátor szegediek, akik vállalkoztak arra, hogy megbirkózzanak a sokszor szinte kimondhatatlan nyelvtörőkkel, egy eredeti Szeged365-ös passztartót kaptak tőlünk ajándékba. Büszkén mondhatjuk, a kilátogatók igazán csípik a kihívásokat és annak ellenére, hogy sokszor belegabalyodtak a nehéz nyelvtörőkbe, hősiesen helytálltak a játék során.

Videónkban győződj meg a saját szemeddel arról, hogyan abszolválták a feladatot pár pohárka bor után a szegediek!

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb