Mindenmás

Súlyos baleset, Kisteleknél: Kamion és két személyautó karambolozott, sérültek is vannak (frissítve)

“Hárman karamboloztak, a kamion az árokban van” – írta Nándi nevű olvasónk hétfő késő este, az értesülést a rendőrség is megerősítette: kamion és két személyautó karambolozott az este az M5-ös autópálya 139-es kilométerénél, Szeged felé, Kistelek magasságában. A baleset fél 10 után történt, úgy tudjuk, több sérült is van.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A rendőrség azt írta közleményében, hogy eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze 2022. május 16-án 21 óra 37 perc körül a sztráda 139-es kilométerszelvényében Szeged irányába, Kistelek közelében. Az elsődleges információk szerint a kamion és az egyik személygépkocsi sofőrje a balesetben megsérült.

FRISSÍTVE: BEFEJEZTÉK A MŰSZAKI MENTÉST

Délelőtt 9 környékén fejezték be az árokba borult kamion mentését, a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán érvényben lévő félpályás útlezárás megszűnt.

VAN AZÉRT ITT MÁS IS: BURKOLATFELÚJÍTÁS, TERELÉS AZ M5-ÖSÖN

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Lajosmizse és Kecskemét között felújítják a burkolatot – adta hírül az A-WAY Autópálya Zrt. A 71-es km-től a 78-as km-ig a belső sávon autózókat átterelik az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol kétirányú a forgalom. A főváros irányába a külső és a leálló sávon lehet haladni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb