Kikapcs

Íme, a legtutibb pipacsföldek szelfizéshez, Szeged környékéről

Ahogy az aranyló repceföldek virágai álomra hajtják fejüket, felizzanak Szeged határában a tájat tűzpirosra festő pipacsok sokasága, lehetőségek tárházát biztosítva a kreatív szelfizőknek. Rengetegen kérdeztétek tőlünk, hol vannak egybefüggő pipacstengerek Szeged környékén, így most összegyűjtöttünk nektek pár tuti virágos mezőt, ahol megörökítheted a tavasz lenyűgöző szépségét.

A BAJAI ÚTON, A REPÜLŐTÉRREL SZEMBEN MÁR VÖRÖSEN IZZIK A PIPACS

A Szeged környéki utakat övező földeken sokfelé piroslanak a pipacsok, a Szegedi Repülőtérrel szemben például rögtön találunk is a szelfizéshez megfelelő helyet. Ám, ha igazán szép virágba borult mezőt szeretnénk látni, az 55 -ös úton haladva, Domaszék után pillanthatjuk meg a legszebbet, ahol a végtelenbe nyúló pipacsok sokasága a tenger hullámaként ringatózik lágyan az enyhe szélben és nyújtogatja élénk piros fejét a nap meleget adó sugarai felé.

A SZEGED KÖRNYÉKI TELEPÜLÉSEK HATÁRÁBAN IS PIROSLANAK A PIPACSOKTÓL A FÖLDEK

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén is vöröslik már a pipacs, de a nyár hírnökeivel találkozhatunk Szőreg és Kübekháza határában is. Kedvenc szelfijeinket a pipacsokkal elkészíthetjük a mórahalmi Bivalyrezervátum közelében, ahogy Sándorfalva határában is virágba borultak már a pipacsmezők.

HA SZELFIZEL A PIPACSOKKAL, ARRA KÉRÜNK, VIGYÁZZ A MEZŐK ÉPSÉGÉRE, NE TAPOSD LE A FÖLDEKET

A természet határtalan szépsége a pirosan izzó pipacsokkal megbabonázó, azonban arra kérünk, ha szelfizésre adod a fejed, vigyázz a pipacsmezők épségére, ne taposd le a virágokat, hogy a földek tulajdonosait se érje kár és mások is gyönyörködhessenek a vadvirágok szépségében.

Fotók: Axefly Vision és Szabó Dávid

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb