Mindenmás

Tragikus baleset a szomszédban: hárman haltak meg egy karambolban Kecskemétnél

Csúnya karambol volt csütörtökön Kecskemétnél, az északi elkerülő úton, ahol két személyautó ütközött össze. A balesetben hárman meghaltak, ketten pedig megsebesültek – adta hírül a hirado.hu.

Mint írják, délelőtt 11 óra magasságában ütközött össze frontálisan két személyautó a Kecskemétet elkerülő országúton. Az ütközéstől az egyik személyautó az árokba csapódott, a másik felrepült a korlátra.

EDDIG TISZTÁZATLAN OKOKBÓL TÖRTÉNT MEG A BALESET

A portál szerint az árokba került autóban öten utaztak, egyikük kiröpült a járműből, két személyt pedig a tűzoltók vágtak ki a roncsból. Az öt utas közül hárman azonnal szörnyethaltak, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, a másik járműben egy személy utazott, ő is súlyosan megsérült. A rendőrség korábban azt közölte a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt az északi elkerülőút 4-es kilométerénél. A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb