Mindenmás

Durván szétkapta a zivatar Szegedet, sok helyen 1-2 centiméter átmérőjű jég esett

Durván szétkapta a zivatar Szegedet. Szerdán este nyolc környékén csak úgy ömlött az égi “áldás”, a város számos pontján egy-két centiméter átmérőjű jég esett a felettünk húzódó szupercellából. Továbbra is másodfokú figyelmeztetés van érvényben a megyénkben, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor még nagyon nem vagyunk túl a nehezén.

Hatalmas zivatar csapott le szerda este nyolc környékén Szegedre. Olvasói beszámolók alapján Baktóban, Tarjánban, a Belvárosban és Subasán is masszív jégeső hullott, csak úgy kopogtak és pattogtak a tetőn a ránk zúduló, több helyen 1-2 centiméteres átmérőjű jégdarabok. Viki olvasónk Subasáról küldött fotókat, és egy videót is:

Lóri, a Betyárok tanyájáról tudósított:

Gergő, Tamás és Noémi fotói Szegedről:

Regina Bordányból és Dorozsmáról küldött képeket, a jelek szerint ott sem úszták meg:

Fruzsina olvasónk videóját itt, Anikóét pedig itt találod. A Szegeden Láttam csoportot is elárasztották a fotók a városunkat leterítő jégesőről és a szupercelláról:

ÚGY NÉZ KI, MÉG NINCS VÉGE

Az Időkép radarját elnézve nagyon úgy néz ki, hogy ezzel még nincs vége, hiszen több szupercella is kialakult, amelyek jelenleg is felénk tartanak. Szóval, ha még eddig nem tettétek meg, akkor adunk egy jó tanácsot: pakoljátok be a kerti cuccokat, és álljatok be a kocsikkal.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: mushrooms keto
  2. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb