Mindenmás

Megkéselték és husángokkal ütötték egymást két rivális család tagjai Bakson

A kisteleki rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a 11 gyanúsítottal szemben, akik egymást megkéselték és husángokkal ütötték Baks központjában, írta a police.hu. Az eset még 2021. május 4-én történt, amikor az esti órákban bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint a Fő utcán ismeretlenek késsel és botokkal ütlegelik egymást.     

25 FŐBŐL ÁLLÓ FELBŐSZÜLT ÉS FELFEGYVERKEZETT TÁRSASÁG ESETT EGYMÁSNAK

A helyszínre kiérkező egyenruhások mintegy 25 főből álló felbőszült és felfegyverkezett tömeget találtak, akik korábbi sérelmeiket akarták így megtorolni. Az elvégzett adatgyűjtések és a tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt két rivális család tagjai követték el.

A RENDŐRÖK KÉT GYANÚSÍTOTTAT VETTEK ŐRIZETBE

A nyomozóknak az eljárás során 11 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani, akiket gyanúsítottként kihallgattak és kettőt őrizetbe vettek. Ellenük garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb