Mindenmás

Napi pakk: kellemes nyári meleg Szegeden, Arash és Kate Ryan a startoló Deja Vu Fesztiválon

Végre berobbant a péntek! Kitartás, már csak ez az egy nap van hátra a melóból és jöhet a hétvége Szegeden. De addig is: sok-sok napsütéssel fűszerezett, kellemes nyári időjárásnak nézünk ma elébe, és az esti programot is tudjuk már, hiszen elstartol a Deja Vu Fesztivál Szegeden! Kortyolj bele a kávédba egy nagyot, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Klotild, Cecília, Kevin, Tilda és Zille nevű Szeged365 olvasónak! Mai születésnaposaink:

  • 97 éve látta meg a napvilágot Tony Curtis magyar származású amerikai színész (Van, aki forrón szereti; Minden lében két kanál),
  • 55 éve pedig Darnyi Tamás, sokszoros olimpiai-, világ- és Európa bajnok úszó, sportvezető.

A PÉNTEKÜNK MÉG NYUGIS LESZ, A SZOMBATUNK MÁR NEM

Pénteken sok-sok napsütésre, és zavartalan, csapadékmentes időjárásra számíthatunk Szegeden. Az előrejelzések szerint az Alföldön a keleti-északkeleti, északnyugaton a délies szél élénkülhet meg. Hajnalban 11-17, délután 28-33 fokra van kilátás.

INDUL A DEJA VU FESZTIVÁL SZEGEDEN

Június 3-5 között visszapörgetjük az időt Szegeden, indul ugyanis a 3 napos fergeteges őrület, a 90-es és a 2000-es évek felejthetetlen slágereivel elstartol a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn. A mai palettán olyan nevek szerepelnek, mint Arash, vagy Kate Ryan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb