Sport

Juan Carlos Pastor: “A meccs legjobbja megint az ellenfél kapusa volt”

“Rengeteget hibáztunk” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor a magyar bajnoki finálé első, Pick Arénában megrendezett összecsapását követően, ahol a sok kihagyott hetes megbosszulta magát, így a Veszprém 29–28-ra nyert. A csapat vezetőedzője előre tekint, mint a csapat portáljának mondta, ki kell elemezni a napot és felkészülni a visszavágóra.

“Kikaptunk itthon, ami baj, de csak egy góllal, ami nem jelentős különbség. Bár volt, hogy hárommal vezettünk, ezt nem tudtuk megtartani, mert rengeteget hibáztunk, a meccs legjobbja pedig megint az ellenfél kapusa volt” – magyarázta a Mester, aki szerint előre kell nézni, kielemezni a mai napot, majd felkészülni a veszprémi visszavágóra.

Juan Carlos Pastor a szurkolók mellett köszönetet mondott azoknak a játékosainak is, akik bár alig tudtak edzeni a sérüléseik miatt, mégis vállalták a játékot – ilyen volt Bánhidi Bence és Matej Gaber is.

JÖVŐ SZOMBATON DŐL EL MINDEN

A félidőben 16–15-re a PICK Szeged vezetett a magyar bajnoki finálé első összecsapásán, ám a sok kihagyott hetes megbosszulta magát, így végül a Veszprém 29–28-ra nyert a PICK Arénában. Az aranyéremről a jövő szombati visszavágó dönt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb