Mindenmás

Erős volt a hajnal: házfalnak csapódott egy Audi TT coupe Szegeden, részeg volt a sofőr (frissítve)

Falnak ütközött egy Audi TT Coupé – kaptuk az üzenetet Ádám nevű olvasónktól, az értesülést a katasztrófavédelem és a rendőrség is megerősítette. A baleset hajnal 4 előtt pár perccel történt, a helyszín a Kossuth Lajos sugárúti “világítós” körforgalom, az áldozat egy épület sarka volt. A sportkocsi sofőrje a rendőrségtől kapott információink szerint ittas állapotban volt, a mentőktől úgy tudjuk, könnyű sérülésekkel látták el.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A becsapódás konkrét oka még nem tisztázott, amit biztosan tudni lehet, hogy a sofőr részeg volt. A hajnali történés kapcsán eszünkbe jutott az örök meme-témává avanzsált eset, amikor 2013. március 24-én az angol Suffolk-ban másfél méter magasan fúródott egy ház falába egy ugyanilyen típusú sportkocsi.

Az ott készült fotók örökre a retinánkba égtek:

MOST NEM AZ ÁRVÍZI EMLÉKMŰ VOLT AZ ÁLDOZAT

Szegény Árvízi Emlékmű összerezzen, ha szóba kerül a hajnali “bulibaleset” témája, Segesdy György krómacélból készült remekművét ugyanis az utóbbi időben kétszer is letarolták, ráadásul mindig hétvége hajnalban, mindig BMW-vel (bocs, nem mi gerjesztjük a sztereotípiákat).

Íme a két eset, Szeged365 cikkben:

FRISSÍTVE: RÉSZEGEN DRIFTELT A SOFŐR, ALIG TUDOTT KISZÁLLNI AZ AUTÓBÓL

Újabb részletek derültek ki, a késő délutáni órákban ránk írt egy fiatal szegedi hölgy, aki családjával együtt fékcsikorgásra, két kisebb, majd egy nagyobb durranásra ébredt. Az ő házukba driftelt bele a részeg sofőr hajnal 4 előtt pár perccel.

A Rókusi körút és a Kossuth Lajos sugárút találkozásánál lévő panelház tövének egy fekete Audi TT Coupé ütközött, mint az olvasónk elmondta, a belőle kiszáló sofőr olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán.

A helyszínen néhány járókelő is tartózkodott, akik szerencsére nem sérültek meg, viszont elég alaposan kiosztották a delikvenst, akit végül a mentők vittek el a helyszínről (információink szerint enyhe sérülésekkel). 

Az olvasói beszámolók és a bennünket megkereső anyuka elmondása alapján valószínűleg az történhetett,

  • hogy a fekete Audi TT nagy sebességgel az Izabella híd felől érkezett,
  • bement a körforgalomba, 
  • ahonnan driftelve jött ki,
  • majd visszafelé, a híd irányába elvesztette a kontrollt,
  • letarolt két sor fekvőrendőrt, majd a járda padkáját,
  • ezt követően pedig fordított irányban a tízemeletes lakótömb falán kötött ki.

A teljes beszámoló plusz rengeteg fotó, az erkélyről készítve az alábbi cikkünkben vár:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb