Szegedi Arcok

“Remegő kézzel kérlelte az árust, hogy cserélje el a felvágottat négy banánra” – a hét legszívszorítóbb sztorija, a Mars Téri Piacról

“Egy nagyon idős néni remegő kézzel kérlelte az árust, hogy ad tíz dekányi csomagolt Csabai felvágottat, cserébe csak adjon neki 4 db banánt” – írta egy Piroska nevű felhasználó a Szegeden Láttam csoportban, a szívszorító pillanat pedig annyira szívmelengető véget ért, hogy úgy voltunk vele, megérdemel egy cikket.

“Elég szomorú helyzetet láttam ma a piacon! Egy nagyon idős néni remegő kézzel kérlelte az árust, hogy ad egy tíz dekányi csomagolt Csabai felvágottat, csak cserébe csak adjon neki 4 db banánt” – írta Piroska a fent említett csoportban, aki hozzátette, a banán akciós volt, egyben túlérett. Mint beszámolt róla, azonnal odalépett, hogy kifizesse a néni helyett a gyümölcsöt, viszont a piaci kofa megelőzte.

“Ezúton köszönném meg az emberségét, sok ilyen emberre lenne szükség ebben a szegénységgel teli világban!” – zárta sorait a hölgy.

Büszkék vagyunk rá, hogy szorult még emberség belénk, szegediekbe. Ha van egy hasonló, szívmelengető, példaértékű vagy éppen tanulságos sztorid, küldd el nekünk az [email protected]!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb