Mindenmás

Pszichiátrián kezelik a sofőrt, aki a buszban hagyta a négyéves kislányt

A buszsofőr, amikor megtudta, mi történt a buszban felejtett, majd pénteken elhunyt négy éves kislánnyal, pszichiátriára került. A falu lakói öngyilkosságtól féltik – hangzott el a TV2 híradásában. Az érintett fia azt nyilatkozta, az édesapját nagyon megviselték a történtek.

Pénteken érkezett a tragikus hír: elhunyt az a négyéves kislány, akit az óvodabuszban hagyott a sofőr a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán.

ÖTVEN FOKIG KÚSZOTT FEL A HŐMÉRSÉKLET A JÁRMŰBEN

A járműben ötven fokig kúszott fel a hőmérséklet, neki pedig reggel nyolctól délután háromig kellett ezzel a kegyetlen hőséggel dacolnia, miután csak ekkor találtak rá. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, sajnos azonban az orvosok kitartó küzdelme és a családtagok imái sem bizonyultak elegendőnek a megmentéséhez. Egy szakértő a Borsnak arról beszélt: azt, amin a kis Inez Flóra keresztül ment, egy felnőtt sem élte volna túl. 

“Több mint valószínű, hogy annyira felhevült a teste, hogy kiszáradt, mert kiizzadta és kilélegezte az összes vizet a szervezetéből” – mondta a lapnak Dr. Ács Orsolya gyermekorvos. 

MEGSZÓLALT A BUSZSOFŐR FIA

A Borsnak korábban megszólalt a sofőr fia. “Az édesapámat nagyon megviselték a történtek. Külön kérték, hogy a vizsgálatok lezártáig senkinek se nyilatkozzunk, de egyébként sem rendelkezem a szörnyű esettel kapcsolatban elegendő információval”– mondta a férfi. A felvetésre, hogy a család ismerősei szerint tartani lehet attól, hogy a sofőr kárt tesz magában, a fiú így válaszolt: “Egy ekkora tragédiát nem lehet könnyen feldolgozni. Megpróbálunk megfelelő segítséget szerezni, és természetesen mindannyian az édesapám mellett vagyunk.”

PSZICHIÁTRIÁN KEZELIK, ÖNGYILKOSSÁGTÓL FÉLTIK AZ 56 ÉVES KUNHEGYESI SOFŐRT

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A pénteki tragikus hírt követően már nem foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, hanem halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség. 

A Tények információi szerint a sofőrt, T. Istvánt az eset óta pszichiátrián kezelik.

A buszsofőr, amikor megtudta, mi történt a kislánnyal, pszichiátriára került. A falu lakói öngyilkosságtól féltik – hangzott el a TV2 híradásában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb