Sport

“Végig harcoltunk, ez döntött!” – Pastor mester első interjúja azt követően, hogy újra bajnok lett a PICK Szeged

Akkorát nyert a PICK Szeged az ősi, egyben örök rivális Telekom Veszprém otthonában, hogy azóta is alig találjuk a klaviatúrát (na jó, ebben egy-két győzelmi sörnek is szerepe van), a bajnoki címet jelentő diadalt követően pedig Juan Carlos Pastor vezetőedző értékelt. A Mester gratulált a Veszprémnek, köszönetet mondott a szurkolóknak és kiemelte Rosta teljesítményét.

“Minden tiszteletem a veszprémi csapat iránt. Két kiváló mérkőzést játszottunk velük, ami nagyon jó dolog a magyar kézilabdának” – kezdte értékelését Juan Carlos Pastor a csapat portáljának, mint mondta, az eddig lejátszott meccsekben jobban kézilabdáztunk, de nem tudtuk megnyerni a találkozókat, mert sokat hibáztunk.

Ma végig harcoltunk, ez döntött.

“Gratulálok a játékosaimnak, végig pariban voltunk. Ismét kaptunk egy piros lapot, ez már majdnem szokványos. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísértek bennünket és bíztak bennünk az első meccs vereségének ellenére is” – mondta Pastor mester.

A szegediek vezetőedzője az interjú végén sok sikert kívánt a Veszprémnek a BL négyes döntőhöz, majd gratulált Rostának, aki megmutatta, hogy nem azért van a csapatban mert junior játékos. “Karrierje legjobb mérkőzését játszotta!” – örvendezett Juan Carlos Pastor.

Extra kredit, a végére: a PICK Aréna előtt lesz az ünneplés, amint megjön a drót az időpontról, jövünk majd vele. Mi hajnal kettő környékére tippeljük.

Forrás: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb