Mindenmás

Napi pakk: 31 fokkal tombol a szegedi nyár, bajnok a PICK, csúcsformában Marco Rossi alakulata

Egyszerűen nem térünk magunkhoz: a Pick Szeged az utolsó percben lett újra magyar bajnok, a Kékek akkorát küzdöttek az ősi rivális ellen, mint Rocky az összes (ha jól emlékszünk, hét volt belőle plusz a Creed-filmek) részben együtt, a szegedi diadalt követően pedig még a nemzeti tizenegy is odapörkölt egy olyat, hogy konkrétan elejtettük a sörünket. Csípjetek meg, álmodunk? Érkezik a Szeged365 Napi Pakk, egy fantasztikus szombat este utáni, varázslatos vasárnap reggelre!

NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK, VILÁGBÉKE

Boldog névnapot Nektek, Villő, János, Leó!

  • 93 éve született a zsidó származású, holland Anne Frank, akit a náci megszállás alatt írt naplója tett világhírűvé.
  • 98 éve Miltonban (Massachusetts) megszületett idősebb George Bush, az USA 41. elnöke.
  • 73 éves Bárándy Péter ügyvéd, politikus, a Medgyessy-kormány igazságügy-minisztere.

LET THE SUNSHINE

Vasárnap ragyogóan napos időre, kevés felhőre készülhetünk Szegeden. Zápor, zivatar nem valószínű, viszont élénk, erős lesz az északias szél. Cikkünk megírásának perceiben már 20 fok körül van, délután 26-31 fok között alakul a hőmérséklet.

…ÉS A LEGFONTOSABB: BAJNOK A PICK SZEGED!

Ha valaki a Holdon tartózkodott volna, szólunk utólag is:

…ismét bajnok a galaxis legjobb csapata, a PICK Szeged!

Édes Istenem, mi volt itt (ott)… Győztünk. De még mennyire, hogy győztünk! Fotó: Pickhandball

Összefoglalónk a meccsről plusz Pastor mester első nyilatkozata:

MÉG VALAMI, AMITŐL DAGAD A MELLKASUNK SZOMBAT ESTE ÓTA

Ha a Pick-dicsőség nem lett volna elég, kaptunk még egyet: a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szombaton a német csapattal a Nemzetek Ligája “A” divíziójának harmadik fordulójában, a Puskás Arénában, ezzel megőrizte csoportjában a második helyet.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Nagy Zsolt révén a 6. percben jutott vezetéshez, de a németek Jonas Hofmann 9. percben szerzett találatával egyenlítettek.

A magyarok ezzel a döntetlennel megőrizték második helyüket a csoportban, melynek másik szombati mérkőzésén az Európa-bajnok olaszok 0-0-ra végeztek az Eb-ezüstérmes angolok vendégeként. A hazai csapatból Lang Ádám 50. alkalommal lépett pályára a nemzeti tizenegyben. Rossi együttese kedden a sereghajtó Anglia vendége lesz Wolverhamptonban.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb