Mindenmás

17 éves fiú halt meg, amikor a Szegedről érkező Intercity letarolt egy kisteherautót

Újabb vonatbalesettel indult a hétfő, mint reggel 8 után írtuk, a Szegedről a Nyugati Pályaudvarra 5:47-kor elindult 709-es számú Torontál InterCity a ceglédi állomás közelében egy vasúti átjáróban ütközött egy gépjárművel. Az utóbbiról idő közben kiderült, hogy egy kisteherautó volt, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pedig 9 után azt tudatta az MTI-vel, hogy a balesetben egy 17 éves fiú meghalt.

Szünetel a vasúti forgalom Nagykőrös és Cegléd között, mert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Torontál InterCity Cegléden, egy vasúti átjáróban összeütközött egy gépjárművel – közölte a Mávinform hétfő reggel az MTI-vel.

RENDŐRSÉG: EGY 17 ÉVES FIÚ VEZETTE AZ AUTÓT, A HELYSZÍNEN MEGHALT

A Mávinform szerint a vonaton nem sérült meg senki, azonban cikkünk megjelenését követően a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt tudatta, hogy a balesetben egy 17 éves fiú meghalt.

A rendőrségi beszámoló szerint a ceglédi Dohány utcán közlekedett gépkocsijával egy 17 éves helybéli fiatalember ma reggel, amikor az elsődleges adatok szerint a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az ott lévő vasúti átjáróba hajtott, és vonattal ütközött. A gépjármű vezetője beszorult a teherautóba, a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval kezdték meg kiemelését.

A fiatal a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

MEGNŐTT A BUDAPEST-SZEGED KÖZÖTTI IC-K MENETIDEJE

A Budapest-Szeged közötti IC-vonatok hosszabb menetidővel járnak a pótlóbuszos közlekedés és az átszállások miatt.

Fotók: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb