MindenmásVideo365

Míg Szegeden viperával verekedtek az emberek, addig Budapesten egy ötméteres léccel üldözte áldozatát a blahai láma – büntetőeljárás indult az ügyben

Zajlik az élet az országban: míg Szegeden viperával verekedett össze egy motoros és egy furgont vezető férfi, addig Budapesten 4-5 méter hosszú léccel üldözött egy papucsba lévő férfi egy másikat. A Kiss József utcában történt incidens miatt a rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

Viperával vert össze egy motorost egy furgont vezető férfi az Izabella híd és a Rókusi körforgalom között félúton, amiért egy másik motoros belerúgott az autójába – írtuk meg pénteken reggel, majd azt gondoltuk, hogy ezek után már nem jöhet más mára…

…tévedtünk, hiszen egy, a Redditre felkerült videón az látható, ahogyan egy üldözött férfi kirohan a forgalmas budapesti Rákóczi útra és nem sokon múlik, hogy elgázolják. Üldözője egy hosszú léccel a kezében futott utána, azt kiabálva, hogy „állj meg, köcsög”.

HAJNALBAN FOGTÁK EL A FENYEGETŐZŐT

A Telex azt írja, hogy a rendőrök hajnalban fogták el a léccel fenyegetőző, 36 éves M. Dénest és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a „blahai lámának” nevezett férfi miért üldözte a másikat, és az sem derült ki, hogy mindezt miért egy hosszú léccel együtt tette.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb