KikapcsVideo365

„Azt hittem nincsenek csodák, de saját magamon tapasztaltam meg, hogy mégis vannak” – egy mesébe illő gyógyulás története a szegedi Naturliget alapítójával, Kovács Edittel

Mindennapjainkban sokszor szembesülünk olyan problémákkal, melyek alaposan megtépázzák önbizalmunkat, legyen az egy bőrhiba, hulló haj, töredezett köröm, egy nem eléggé ragyogóan fehér mosoly, vagy éppen egy az arcunkon éktelenkedő sérülés, ami miatt legszívesebben ki sem lépnénk az utcára. A Naturliget biobolt ügyvezetője, Kovács Edit éppen ez utóbbit tapasztalta meg, mikor egy kerékpárbaleset után csúnyán lehorzsolta az arcát. Szeged365 sikersztori a szegedi vállalkozóhölggyel, aki egy mesebeli gyógyulásból varázsolt üzleti sikert, egyben segített rengeteg szegedi nőtársán.

“A LEGJOBB DOLGOK MINDIG A VÉLETLENEKBŐL SZÜLETNEK”

Edit elmesélte számunkra, olyan szerencsétlenül esett el a biciklivel, hogy az orvosa nem sok jót ígért számára: elmondta, a sebei legalább egy hónapig biztosan látszódni fognak az arcán, és még akkor sem biztos, hogy nem maradnak majd hegek utánuk. A legjobb dolgok viszont mindig a véletlenekből születnek meg, vallja Edit, ami ebben az esetben is igaznak bizonyult, ugyanis pont ebben a helyzetben, amikor az embernek az utcára kilépni sincs kedve sebektől borított bőrével, a sors összehozta egy különleges márka képviselőjével, aki azonnal tudta, hogyan orvosolja gyorsan és hatékonyan Edit problémáját.

“AZT MONDOM NINCSENEK CSODÁK, DE MOST MEGTAPASZTALTAM, HOGY MÉGIS VANNAK”

Egy olyan natúr arckrémet ajánlottak ugyanis számára, ami, bár eleinte maga Edit is kételkedett benne, hihetetlenül gyorsan, akár a mesében, mindössze három nap alatt elérte, hogy leessenek az ügyvezető sebei, amelyek ráadásul mindenféle hegesedés nélkül be is gyógyultak. „Azt mondom nincsenek csodák, de most megtapasztaltam, hogy mégis vannak” – emlékezett vissza az esetre Edit, aki miután a saját bőrén tapasztalta az arckrém bámulatos hatását, úgy döntött, egy ilyen készítményhez ő is szívesen adja a nevét és azóta fellelhető a Naturliget biobolt polcain a TianDe termékcsalád bőséges választéka.

A TIANDE NÉV NEM VÉLETLENÜL JELENT “MENNYEI CSODÁT”

A TianDe név nem véletlenül jelent „mennyei csodát”, hiszen az arckrémhez hasonlóan például a hajápolási termékekben is nagyot alkottak. Edit elmesélte, több olyan vásárlója is akadt, akik a hajhullásra és a kopaszság ellen már minden létező szert kipróbáltak, viszont mégsem voltak elégedettek az eredménnyel, egészen ez idáig. A TianDe specifikusan ezekre a problémákra fejlesztett, csak természetes anyagokat tartalmazó samponjai és balzsamai csodát tesznek, hogy büszke fővel járhassanak azok is, akik eddig legszívesebben elrejtették volna ritkuló hajkoronájukat.

REFORMÉLELMISZEREK ÉS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKÁVAL IS TALÁLKOZHAT AZ ÜZLETBEN AZ ÉRDEKLŐDŐ

De nemcsak a szépségápolásban képvisel csúcsminőséget a családi vállalkozás, melyet Edit lányával és vejével együtt álmodott meg, a boltban található reformélelmiszerek és táplálékkiegészítőkközött bármilyen ételallergiával küzdők megtalálhatják a nekik megfelelő alapanyagokat. Sőt, Edit lánya, Nóra arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy egy saját maga által kidolgozott pontrendszerrel, színkód alapján segítse a vásárlókat, így biztosan nem fog senki mellényúlni az üzlet széles kínálatában.

Ha szeretnéd szépséged és egészséged megőrizni, látogass el a Naturliget bioboltba és kényeztesd magad a minőségi termékekkel kívül – belül!

Az üzletet itt találod:

Naturliget biobolt

6728 SZEGED DOROZSMAI ÚT 50

Telefon:+36 62 424 224
E-mail:
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: naturliget.eu

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb