Kikapcs

Szeged365 kikapcs: a hétvége, amikor Pumped Gabó lediszkózza ATB-t, közben pedig bikinis lányok rohangálnak a Hungiban

Olyan hétvégénk lesz, hogy a fülünk kettéáll: a szombaton nyitó Lapos Beach-en Pumped Gabó pumpálja a BPM-eket (röhögni ér, emberünk mostanában diszkósként pörög), közben az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban lovasbemutató helyett ATB vereti majd a 9 PM-et, és ez még nem minden… Szeged365 Kikapcs, avagy hétvégi programajánló, a Napfény Városából.

INGYENES KONCERTEK A GARDEN STÉGEN

Rendesen belehúzott a Partfürdőn üzemelő Garden Stég, mint pár napja megírtuk, egész júniusban behopp-mentesen látogatható koncertekkel várják a nagyérdeműt.

Most hétvégén így néz ki a Tiszán ringatózós repertoár:

  • péntek: Coco Bongo
  • szombat: Oláh Csaba + Bajusz Attila (Útközband)
  • vasárnap: Maya ‘n Peti

PUMPED GABÓ FELCSAPOTT DISZKÓSNAK, NYIT A LAPOS BEACH

Hetek óta kéritek, Szeged365 olvasókák, hogy nyisson (már) meg a Lapos Beach, a kívánságotok parancs, szombattól lehet lubickolni, sőt, még egy Opitz Barbi – Pumped Gabó kombót is kapunk majd. Az utóbbi esetében már a program elnevezése is üt-ver:

Pumped Gabó sun(set).

Szóval, sunset, mint napnyugta, meg set, mint DJ szett.

Az összes részletet ebben a cikkünkben találod meg:

ATB AZ EMLÉKPARKBAN VERETI A 9 PM – ET

Azt hitted, a didzséző Pumped Gabónál nincs furább dolog a világon? Szólunk, de, van. Az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban teljesen hétköznapi egy hagyományőrző kiállítás vagy egy klassz hangulatú lovasbemutató, de az, hogy ATB és Topic pörgessék a lemezeket (?!), egészen szürreálisan hat.

Szerintünk szólni fog ez:

…és ez:

A “sunset” szót egyébként a szomszédban is meglovagolták, az esemény neve Sunset Picnic, a részletes program így fest majd:

BIKINIS LÁNYOK ROHANGÁLNAK A HUNGIBAN

Évek óta pörög a Rádió 88 által szervezett “Napozóválogatott” projekt, amelynek értelmét nagyon (de tényleg nagyon) röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy egy kisebb csapatnyi “jócsaj” bikiniben fekszik különféle strandokon, miközben a csatorna műsorvezetői lángost etetnek versenyre a vendégekkel. Nos, a 2022-es dreamteam szombat este a Hungiban fog pörögni, szerintünk több olvasónk is annak drukkol most, hogy bikiniben legyenek. Közben a Tisza partján úszva (és az újszegediek egy részét megőrjítve) Cooky kapitány pörget majd a Dokkon, szóval, Pumped Gabón és ATB-n túl is lesz élet a hétvégén:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb