Mindenmás

Zajos lehet az éjszaka a következő napokban a szegedi rendező pályaudvar környékén – karbantartási munkálatokat fognak végezni

Zajos lehet az éjszaka a következő napokban a szegedi rendező pályaudvar környékén, ugyanis szerdától egészen péntekig, illetve 27-én és 28-án, este 8 és reggel 6 óra között karbantartási munkálatokat fog végezni a vasúttársaság – írja a Rádió 88.

Mint kiemelték, az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat, azonban a lakott területeken általában 10-20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek.

A BELVÁROSI HÍDON IS DOLGOZNAK MAJD

Szombattól 18 napon át, július 12-ig dilatációt cserélnek a Belvárosi hídon, valamint kerékpárút és járdaburkolat-javítási munkálatok kezdődnek – jelentette be a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak majd, szombattól a hídon csak a tömegközlekedési és a hulladékszállító gépjárművek, taxik, gyalogosok, továbbá a forgalmi sávban a kerékpárosok közlekedhetnek. A fel nem sorolt gépjárművek (például a személyautók) a Bertalan hídon tudnak majd kerülni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb