Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: Több, mint 5 millió forintot gyűjtöttek össze a Kállay-ligeti játszótérre

Több, mint 5 millió forint gyűlt össze pár hónap alatt az újszegedi Kállay-ligetbe tervezett játszótérre – tudtuk meg a jótékonysági megmozdulást szervező Két lábon vagy két keréken alapítvány elnöke, Jakab Gusztáv. Mint elmondta, már csak az önkormányzattól várnak egy utolsó engedélyt arra, hogy pontosan hol helyezhetik el az eszközöket.

Sok újszegedi család álmát válthatja valóra a Két lábon vagy Kétkeréken a Városért Sportegyesület, amely egy modern, EU-szabványoknak megfelelő játszótér létrehozásán dolgozik a Kállay-ligeti kiserdőben – írtuk meg áprilisban, a kezdeményezéshez rengeteg magánszemély és vállalkozás is csatlakozott, a Somogyi Fagyizó például a bevételei egy részét ajánlotta fel a célra:

Mint Jakab Gusztávtól megtudtuk, több, mint 5 millió forint gyűlt össze, ezt végül a szőregi és újszegedi önkormányzati képviselők pótolták ki a saját keretükből, a városvezetés pedig díjmentes telepítéssel járul hozzá a projekthez. Az utóbbi 1-2 héten belül akár meg is lehet, a szervező szerint már csak egyetlen engedélyre várnak.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein balance board
  2. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb