Mindenmás

Balhé a szomszédban: testvérpárba kötött bele a vasútállomás fegyveres biztonsági őre, verekedés lett belőle

Elszabadultak az indulatok a szomszédban, biztonsági őrrel verekedett össze egy részeg testvérpár a kecskeméti vasútállomáson. A vádirat szerint a balhét a fegyveres biztonsági őr kezdeményezte. A Kecskeméti Járási Ügyészség vádat emelt csoportosan elkövetett garázdaság miatt – írja a 24.hu

Mint kiemelték, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vasútállomás biztonsági őre előbb szóváltásba keveredett a peronon egy ittas testvérpárral, majd egyikük fejéről levette a napszemüvegét és minden ok nélkül a karjait is hátracsavarta. Ezt nem tűrték tétlenül a vonatra váró testvérek, kölcsönös dulakodás tört ki. 

A BIZTONSÁGI ŐR NYOLC NAPON BELÜL GYÓGYULÓ SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT

A vádirat szerint a kecskeméti vasútállomáson éppen szolgálatot teljesítő biztonsági őr felszólította a testvérpárt az italozás abbahagyására és távozásra szólította fel őket. A fivérek azonban az állomás területén nem fogyasztottak alkoholt, ezért nem voltak hajlandóak távozni, ebből alakult ki a szócsata, majd a tényleges csata is. A balhéból senki nem került ki győztesen: a biztonsági őr ugyan nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban az ügyészség közérdekű munka büntetés kiszabását kérte a csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolt három férfire.

Legutóbb tömegverekedés volt Kecskeméten:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb