Mindenmás

Még egy kis forgalomkorlátozás jön Szegedre: július elsejétől a Csongrádi sugárúton aknafedlapokat cserélnek

2022. július 1. és 15. között aknafedlapok (és víznyelők) tervezett cseréjére kerül sor a Csongrádi sugárúton, a Lomnici utca és a Brüsszeli körút közötti szakaszon, a Szegedre bevezető oldalon – olvasható a Szegedi Vízmű Zrt. hétfői közleményében.

Mint kiemelték, a fedlapok cseréje szakaszosan történik. A csere ideje alatt az érintett fedlap körbekerítésére, és így az arra haladó forgalom korlátozására lesz szükség: esetenként útszűkületre és sebességkorlátozásra kell felkészülni. Hozzátették: a munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. megbízásából alvállalkozó végzi, a munkálatok a tervek szerint várhatóan július 15-re befejeződnek, és visszaáll a megszokott forgalmi rend.

A BELVÁROSI HÍD IS KIESETT A FORGALOMBÓL

Dilatációt cserélnek a Belvárosi hídon, valamint kerékpárút és járdaburkolat-javítási munkálatok kezdődtek. A hídon csak a tömegközlekedési és a hulladékszállító gépjárművek, taxik, gyalogosok, továbbá a forgalmi sávban a kerékpárosok közlekedhetnek. A fel nem sorolt gépjárművek (például a személyautók) a Bertalan hídon tudnak csak kerülni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb