Sport

“A jövőben is a tudásunk legjavát fogjuk adni” – Simándi Árpád marad a Szedeák vezetőedzője

A Naturtex-SZTE-Szedeák kiválóan szerepelt a 2021-2022-es idényben, ezek után egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a magyarkupa-ezüstérmes csapatnál Simándi Árpád marad a vezetőedzői pozícióban, derült ki a klub hivatalos Facebook oldalán szerda délelőtt közzétett posztból.

HÁROM ÉVRE SZÓLÓ SZERZŐDÉST ÍRTAK ALÁ

Mint írták, a 39 éves szakember hároméves, 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szegedi együttessel. “Simándi Árpáddal 16 éve dolgozunk együtt, egy pillanatra sem volt kérdéses a folytatás, csak a papírmunka hátramaradt. Árpi bejárta azt az utat, amit be kellett járnia a vezetőedzői pozícióhoz. Szakmailag és emberileg is kész a feladatra, ahogy ezt már bizonyította is. A hároméves szerződés aláírása mutatja azt a lojalitást, ami a felekben kölcsönösen megvan egymás iránt. Ők olyan meghatározó személyiségei a Szedeáknak, akiknek szakmai munkája nagyon hosszú időre meghatározza majd a szegedi kosárlabdázás minőségét” – mondta dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke, majd hozzátette, Simándi Árpád munkáját Kiss Zsolt fogja segíteni.

“A JÖVŐBEN IS A TUDÁSUNK LEGJAVÁT FOGJUK ADNI”

Simándi Árpád elmondta, nagyon örül a szerződés létrejöttének. “Az elmúlt időszakban szép eredményeket értünk el és a jövőben is a tudásunk legjavát fogjuk adni annak érdekében, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek a Szedeákra! Hajrá Szeged!”

Forrás és fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb