Közélet

Árat emel a Tiszavirág Sportuszoda, a Városi Sportuszoda és az Anna Fürdő is

A Tiszavirág Sportuszoda az elmúlt hetekben a Vizes Világbajnokság vízilabda mérkőzéseinek és edzéseinek adott otthont, a Városi Sportuszoda pedig a válogatottak és a sportegyesületek felkészüléséhez szolgált helyszínül, ezért nem volt könnyű helyzetben, aki rendszeresen úszással mozgatja át magát reggelente vagy a nap végén – írja a Szegdi Sport és Fürdők csütörtökön kiküldött sajtóközleményében, amelyben hozzátették, hogy áremeléssel ugyan, de július elsejétől nyitnak meg Újszegeden a nagyközönség számára.

Mint írják, a vb zárulásával fokozatosan válnak ismét elérhetővé az uszodák: július 1-től Újszegeden fogadják az úszóközönséget, az Etelka soron pedig július 6-tól csobbanhatunk újra.

ÁREMELKEDÉS LESZ

A közleményben továbbá arra is felhívták a figyelmet, hogy a mindennapokban tapasztalható áremelkedés a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szolgáltatásait is utolérte. Kiemelték, hogy a vállalat több éve tartotta árait, azonban a növekvő üzemeltetési költségek miatt július 1-től drágábban sportolhatunk és fürdőzhetünk létesítményeikben, így az Anna Fürdőben, a sportuszodákban, a Szikin és konditermükben is. A változásokról további részetet itt találsz.

A PARKOLÁS IS DRÁGUL

Július 1-től, vagyis péntektől új parkolóbérletek kerülnek bevezetésre és változnak a díjtételek a közterületi fizetési parkolási rendszerben – írja az SZKT hétfői sajtóközleményében, amelyben azt is kiemelték, hogy egy korábbi, az önkormányzat által módosított rendelet lép ezzel hatályba, mivel a Covid-miatti veszélyhelyzet pénteken jár le.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb