Mindenmás

Hőség után felhőszakadás: egész Szegeden dörög az ég

Ugyan ma is inkább a napsütésé lesz a főszerep az ország nagy részében, azonban zivatarok, vagy akár felhőszakadás is kialakulhat, leginkább keleten – számolt be az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csongrád-Csanád megyére alapvetően a rendkívüli hőség miatt adtak ki másodfokú figyelmeztetést. Eddig úgy néz ki, hogy mégiscsak megérezzük az érkező hidegfrontot és egy kis csapadék hozhat majd lehűlést Szegeden.

Az elmúlt napok pokoli forrósága után szombat délelőtt egy kicsit mérséklődött a levegő, Szegeden több helyen is jól hallható, hogy dörög az ég. Társalgó csoportunkban kérdeztük az embereket, hogy feléjük milyen az időjárás.

Többek között azt tudtuk meg, hogy Röszkén és Sándorfalván is zuhog az eső és folyamatosan dörög az ég. Hasonló a helyzet Bordányban és Szatymazon is, a város központi részét viszont egyelőre még nem érte el a csapadék. Zsuzsa azt írta nekünk, hogy Zsombón is zuhog már, míg Enikő arról tájékoztatott, hogy Rókuson is egyre csúnyább felhők érkeznek. Egy biztos, esernyő nélkül nem érdemes útnak indulni mostanában.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb