Mindenmás

Súlyos baleset történt a régi 5-ösön, részeg volt a sofőr

Szombat késő este történt meg a baj a régi 5-ösön, a 134-135-ös kilométerek között, a pusztaszeri elágazás közelében, éjfél előtt egy Suzuki Swift sodródott le az útról – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből. A középkorú sofőrt a kisteleki hivatásos tűzoltók szabadították ki a járműből, információink szerint súlyos állapotban adták át a mentőknek.

Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, a sofőr illuminált állapotban volt. A férfinak mielőbbi gyors, teljes felépülést kívánunk.

SÖTÉT SZOMBAT: RENGETEG BALESET ÉS TŰZESET VOLT TEGNAP SZEGED KÖRNYÉKÉN

A hőmérő higanyszálának emelkedése sajnos szinte mindig egyenesen arányos a balesetek és tűzesetek számával, így volt ez tegnap is, szombaton non-stop vonultak a Csongrád-Csanád megyei tűzoltók. Fának ütközött és kigyulladt egy személyautó a 43-as főút 22-es kilométerénél, Kiszombor térségében, a Ferencszállás felé vezető szakaszon. Az autó a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, a fa körül pedig kétszáz négyzetméteren meggyulladt a száraz avar. 

Autó égett porig Sándorfalva és Ópusztaszer között szombat délután, itt senki sem sérült meg:

Újszegeden pedig a száraz fű kapott lángra, a Légió utcai lakóházak környékén:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb