Mindenmás

Napi pakk: szeles napunk lesz ma Szegeden, a Mamma Mia! érkezik a Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára

Kitört a hétvége, itt a szombat, kicsit elengedhetjük a gyeplőt és lazíthatunk a Napfény városában. Ehhez programokban sem leszünk híján Szegeden, a Mamma Mia! érkezik a Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára, de lesz Térzene is a Móra-parkban, valamint, ha nem ijeszt el a strandolástól, hogy szeles nap elé nézünk, vár a Lapos Beach is, ahol DJ Koziyy gondoskodik majd a jó hangulatról! Induljon a szombat, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Lukrécia, Vera, Eleonóra, Margit, Félix, Veronika, Hajna, Koppány, Fausztina és Gotfrid nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 69 éves Fa Nándor hajótervező és -építő, óceáni vitorlázó, aki egyedül körbevitorlázta a Földet.
  • 89 éve született Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas és érdemes művész színművésznő.
  • Ma lenne 42 éves Fábián Juli dzsesszénekesnő, dalszövegíró, dalszerző.
  • Ma 66 éves Tom Hanks, többszörös Oscar-díjas amerikai színész (Forrest Gump).

Fotó: magyarszo.rs/hu

NAPOS-GOMOLYFELHŐS IDŐ ÉS 29 FOK VÁR MA RÁNK SZEGEDEN

Ma napos-gomolyfelhős időre van kilátás Szegeden, egy-egy rövid ideig tartó zápor csak néhol elvétve fordulhat elő. Élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Délutánra 24 és 29 fok közé melegedhet a levegő.

MA A MAMMA MIA! ÉRKEZIK A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK DÓM TÉRI SZÍNPADÁRA

Július 9-én, azaz szombaton a Mamma Mia! érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára, Szirtes Tamás rendezésében. A korábbi években már nagy sikerrel játszott darab korábban még nem látott szereposztással tér vissza a Napfény városába.

ISMÉT TÉRZENE LESZ A MÓRA – PARKBAN

A tavalyi nagy sikerű fúvós térzene idén júliusban is folytatódik a Móra-parkban, ezen a szombaton MH Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar fogja szórakoztatni az érdeklődőket.

DJ KOZIYY LESZ MA A HANGULAT FELELŐS A LAPOS BEACH-EN

Ezen a hétvégén is vár a Lapos Beach, ahol a strandolás mellett szombaton DJ Koziyy, vasárnap pedig DJ Gabro lesz a hangulat felelős.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb