Mindenmás

Két autó karambolozott Kiskundorozsma és Zsombó között, többen megsérültek

Hétfőn este 8 óra előtt nem sokkal két autó ütközött Zsombó és Kiskundorozsma között. A baleset a Zsombói úton, a 61. kilométerszelvénynél történt – tudtuk meg az ORFK Kommunikációs osztályától. Mint mondták, teljes útlezárás van a helyszínen, az elsődleges adatok szerint az egyik autó az árokba, majd a fának csapódott a baleset következtében.

Nem hivatalos információink szerint egy Lada típusú autó érintett a balesetben, amelyben egy család három tagja utazott és súlyosan meg is sérültek. A rendőrök mellett a helyszínre kiérkeztek a tűzoltók, és a mentősök is.

FRISSÍTVE (20:31): A SZEGEDI RENDŐRÖK SIETTEK A HELYSZÍNRE

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szegedi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

FRISSÍTVE (20:38): A FÁNAK CSAPÓDOTT AUTÓ UTASAI SÉRÜLTEK MEG

A rendőrség hivatalos közleményében azt írják, hogy egyelőre ismeretlen okból ütközött össze két személyautó 2022. július 11-én nem sokkal 20 óra előtt az 5405-ös út 61. kilométerénél. Az egyik autó az ütközés következtében az árokba hajtott és egy fának ütközött. A jelenlegi információk alapján a fának hajtó autóban ülő valamennyi személy megsérült. A helyszíni szemle idejére a rendőrök teljes útlezárást rendeltek el.  

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Korábban az M5-ösön volt baleset:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: wasbare washandjes
'Fel a tetejéhez' gomb