Kikapcs

Nem lesz nagy egymásra találás a SZIN-en: megkérdeztük a fesztivál szervezőit, a most már szólóban futó Curtis is fellép-e a rendezvényen

Mint korábban megírtuk, a múlt pénteki villányi koncerten Majka már Curtis nélkül tartotta meg a bulit, a kettejük ismételt szakításáról szóló híreket azóta mindketten megerősítették. Az nem volt kérdés, hogy Majka szólóban folytatja tovább zenei útját, az viszont meglepetésként szolgált, hogy Curtis is egyedül koncertezik a jövőben, amit a rapper Instagram oldalán osztott meg rajongóival. Ezek után kíváncsiak voltunk, vajon az egykori duó külön-külön is fellép-e idén a szegedi nyár zárófesztiválján, a SZIN-en. Erről Kolonics Erikát, a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezőjét kérdeztük.

MAJKA ÉS CURTIS ÚGY NÉZ KI, KÜLÖN UTAKAT JÁRNAK MAJD A JÖVŐBEN

2018-ban a SZIN-en hagyta magára Majoros Pétert, azaz Majkát társa, az újpesti rapper Curtis. Akkor Majka a színpadon jelentette be, hogy a duó útjai Curtis drogproblémái miatt váltak el. 2019-ben rendeződött a kapcsolatuk, azóta alig van üres, buli nélküli hétvége a naptárukban. Július 8-án azonban a villányi fellépésükön Majka újra Curtis nélkül kényszerült színpadra lépni.

MAJKA IGEN, CURTIS NEM LESZ A FELLÉPŐK KÖZÖTT

Felvetült tehát a kérdés, ennek fényében hogyan alakul majd a 2022-es SZIN, ahol pontosan augusztus 27-én, szombaton lépett volna színpadra a rap duó. Ahogy Kolonics Erikától megtudtuk, csak Majka tartja majd a frontot a Szegedi Ifjúsági Napokon. Mint a fesztivál főszervezője elmondta, a tervek szerint a most már szólóban futó Curtis nem lép fel augusztusban a szegedi közönség előtt.

VILÁGSZTÁROKKAL STARTOL EL IDÉN A SZIN

Az idei Szegedi Ifjúsági Napokon egyébként olyan világsztárok pörkölnek oda, mint Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, vagy éppen Alle Farben. A fellépők listáját az alábbi cikkünkben találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb