MindenmásVideo365

Szeged365 olvasói videón, ahogy a sötétben elkapnak egy csapat határsértőt a Hattyasi Kiskertekben

Késő esti, migránsokat elfogós videót kaptunk Zolitól, aki azt írta, hogy egy 21 fős csapatot kapcsoltak le Tompaszigeten, ismertebb nevén a Hattyasi Kiskertekben. A felvétel az olvasónk elmondása alapján 11 óra előtt pár perccel készült.

Elsőként a videó, köszönet érte Zolinak:

@szeged365

Szeged365 night movie: így kaptak el 21 illegális határsértőt, a Hattyasi Kiskerteknél! Az eset most történt (22.00 után), köszi a videót Zolinak!

♬ eredeti hang – Szeged365

A rendőrség portálján még nincs fent a sztori, nekünk pedig kivételesen nem volt pofánk éjfél előtt felhívni a szegedi sajtóügyeletes kollégát, ezért írásban érdeklődtünk. Amint érkezik hivatalos infó, cikkünk frissülni fog.

Nem ez az első akció ma este Szegeden, mint írták, fél kilenc előtt pár kilométerrel arrébb, Gyálarét külterületén fogtak el 38 illegális határsértőt a Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei és a cseh rendőrök. Ellenőrzésük során a csoport tagjai szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb