Kikapcs

Pózolj egyet a hintában és légy Te, a Lapos Beach arca 2022-ben! – Már lehet nevezni a szegedi nyár Tisza-parti versenyére

Hatalmasat pörög a nyár és a Lapos Beach, a forró napok és a jéghideg limonádé mellé pedig kapunk még egy kis játékot is Szegeden. Mert, ha már van egy klasszul felújított folyópart és lekerült egy virágokkal borított, tengerparti idillt idéző hinta, akkor minden adott ahhoz, hogy legyen Szegednek egy olyan hölgye, aki maga lesz a Lapos Beach arca 2022-ben.

Idén először lesz lehetősége a szegedi hölgyeknek arra, hogy jelentkezzenek a Lapos Beach arca elnevezésű játékra. A verseny tematikája sem bonyolult, gyakorlatilag olyan egyszerű, mint az egyszer egy:

  • lőni kell egy fotót a már említett Lapos Beachen található hintában,
  • fel kell tölteni nyilvánosan a saját közösségi oldalunkra (Facebook),
  • be kell jelölni a Lapos Beach oldalát,
  • illetve privát üzenetben is el kell dobni nekik a fényképet.

NEM MARADNAK NYEREMÉNY NÉLKÜL A HÖLGYEK

A szervezőktől megtudtuk, hogy a legtöbb lájkot összegyűjtő fotón szereplő hölgy lesz a Lapos Beach arca 2022-ben, aki nem marad nyeremény nélkül sem. Sőt, a második és a harmadik helyezettet is díjazzák. Bővebben:

  • az első helyen végzett hölgy a Zseppelin Utazási Iroda jóvoltából egy 50.000 forintos utalványt zsebel be,
  • a második díj egy 2022-es SZIN bérlet lesz,
  • míg a harmadik díj egy vacsorával egybekötött hajókázás a Tiszán, mindez 2 fő részére.

Sőt, különdíjjal is készülnek: egy 2 éjszakára szóló szállást lehet nyerni a SIÓ Camping apartmanjában a Zengő Alföld Kft. felajánlásával.

A NEVEZÉS ELINDULT, DOBJ EGY FOTÓT A TISZA-PARTRÓL

A szervezők mától buzdítják arra a Lapos Beachen strandolókat, hogy bátran lőjenek egy fotót magukról, vagyis a nevezés már el is startolt. A fotókat IDE várják a szervezők, az eredményhirdetést pedig augusztus 20-ra időzítették.

A nyereményjáték támogatói: Zseppelin Utazási Iroda, IH Rendezvény Központ, Zengő Alföld Kft., Szeged 365 és a Rádió 1.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: sex viet
'Fel a tetejéhez' gomb