Sport

Ez a szerződéshosszabbítások napja: Mario Sostaric és Sebastian Frimmel is 2025-ig marad a PICK Szegednél

Juan Carlos Pastor után a PICK Szeged 2025-ig meghosszabbította a balszélső, Sebastian Frimmel és a jobbszélső, Mario Sostaric szerződését is – írja a kékek szerdai közleményében.

Mint kiemelték, Sebastian Frimmel 2021 nyarán érkezett csapatba, ő az első osztrák légiósa a klubnak. Az első idénye remekül sikerült, 45 meccsen 141 gólt dobott kék szerelésben. Seppo gyorsan a közönség egyik kedvencévé vált – tették hozzá.

FRIMMEL BÜSZKE ARRA, HOGY A CSAPAT TAGJA LEHET

“Sebastian Frimmel szerződését 2025-ig meghosszabbítottuk. Ez a döntés is jól mutatja, hogy hosszabb távra tervezünk vele, elégedettek voltunk az első idényével, a játékával, a hozzáállásával. Úgy gondolom, az egyik nagy értékünk és erősségünk kötelezte el magát hozzánk” – mondta Kiss Bence cégvezető, míg Sebastian Frimmel így nyilatkozott: “nagyon örülök, hogy még legalább három évig Szegeden lehetek. Büszke vagyok arra, hogy a csapat tagja vagyok, és a klubhoz tartozom. Nagyon remélem, hogy igazán sikeresek tudunk lenni a következő években, és elérjük a céljainkat. Csodás érzés minden héten a szurkolóink előtt játszani, és hálás vagyok, hogy a PICK Aréna különleges hangulatát továbbra is élvezhetem.”

MARIO SOSTARIC HÁROMSZOROS MAGYAR BAJNOK IS MARAD A PICK SZEGEDNÉL

A kékek azt is kiemelték, hogy Mario Sostaric 2016 nyarán érkezett a csapatba és most 2025. június 30-ig meghosszabbították vele a szerződést. A jobbszélső tagja annak a négyesnek, amely minden idők legeredményesebb szegedi kézilabdás csoportja. SuperMario csakúgy, mint Bánhidi Bence, Bodó Richárd és honfitársa, Matej Gaber háromszoros magyar bajnok és egyszeres kupagyőztes. Eddig 222 meccsen húzta magára a kék mezt, ezeken a találkozókon 751 gólt szerzett.

“Örülök, hogy sikerült meghosszabbítani 2025-ig a szerződésemet. Szeged a második otthonom. Remekül érzem itt magam, úgy gondolom, jól illeszkedem a csapatba. Imádom a csapatom, imádom a klubot, a várost, imádok itt mindent. És ugyanígy érez a családom is. Úgyhogy nagyon örülök, hogy itt maradok és folytatjuk a klubbal a közös utat. A lécet mindig a legmagasabbra tesszük. Az elmúlt szezonban megvédtük a magyar bajnoki címünket. Ezt szeretnénk idén is megismételni. És természetesen a Magyar Kupát is szeretnénk megnyerni. De a legfontosabb, hogy végre sikerüljön bejutni a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Erős keretünk van, szerintem megérdemeljük, hogy ott legyünk” – nyilatkozta Mario Sostaric.

JUAN CARLOS PASTOR 2024-IG MARAD

2013. július 1-jén állt munkába Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítője, Marko Krivokapics a PICK-nél. Kilenc éve irányítják a csapat szakmai munkáját és 2024-ig meghosszabbították a szerződést vele.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb