Mindenmás

Napi pakk: 30 fokkal és záporokkal indul a hétvége Szegeden, elstartol az I. Lapos Beach Strandröplabda Kupa

Záporokkal és zivatarokkal tarkított lesz a szombatunk, a hőmérséklet azonban marad 30 fok felett, így fázni továbbra sem fogunk. Ma elstartol az I. Lapos Beach Strandröplabda Kupa, kezdődnek a Lótusz Napok a Szegedi Füvészkertben, valamint ezen a napon ünnepeljük a Barátság Világnapját. Kortyolj egyet a kávédból, hozzuk mellé a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Judit és Xénia nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Barátság Világnapja.
  • Ma 75 éves Arnold Schwarzenegger színész, politikus (Ikrek, Emlékmás, Terminátor).
  • Ma 74 éves Jean Reno színész (Leon, a profi, A nagy kékség).

Fotó: gamespot.com

SZOMBATON MÉG KITART A KÁNIKULA SZEGEDEN

Szombatra egy hidegfront hoz sokfelé záporokat, zivatarokat, amelyeket felhőszakadás, jégeső, valamint viharos széllökések kísérhetnek. Feltámad az északnyugatira forduló szél, élénk, helyenként erős, zivatarok környezetében viharos lehet. Többfelé mérséklődik a hőség, a csúcsértékek 22 és 35 fok között alakulnak, a nagy meleg még keleten tart ki.

TOVÁBB DÜBÖRÖG A MAGYAR SZIGET FESZTIVÁL ÁSOTTHALMON

Tovább dübörög a 19. Magyar Sziget Fesztivál Ásotthalmon. A szombati kínálatban a nagyszínpadra érkezik:

  • Péter-Szabó Szilvia,
  • Náksi,
  • és a Kowalsky meg a Vega.

SZOMBATON ELSTARTOL AZ I. LAPOS BEACH STRANDRÖPLABDA KUPA SZEGEDEN

Július 30-án, 10 órától a strandröplabda szerelmeseinek érdemes lesz kilátogatnia a Lapos Beach homokos partjára, ugyanis elstartol az I. Lapos Beach Strandröplabda Kupa Szegeden, olvasható a rendezvény Facebook eseményében.

KEZDŐDNEK A LÓTUSZ NAPOK A SZEGEDI FÜVÉSZKERTBEN

Idén immár XV. alkalommal rendezik meg a Lótusz Napokat a száz éves SZTE Füvészkertben. Az esemény központjában a minden évben a tavakban megújuló indiai lótusz virág áll. A Füvészkertben 2022. július 30-31. között távol-keleti hangulatot teremtenek; zenékkel, táncokkal, ízekkel és illatokkal elevenítik fel a kelet varázsát. Megtekinthető a japán kert legcsodásabb eleme, a lótuszos tó, a tradicionális indiai táncbemutató, valamint meditációs koncerteket is hallgathatnak az érdeklődők. Megismerkedhetnek Ázsia növényvilágával egy kerti séta keretein belül, részt vehetnek jóga-, és harcművészeti bemutatókon is, valamint különleges termékek közül válogathatnak a kézműves vásárban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb