Közélet

Ismét teljes az ellátás az SZTE Urológiai Klinikán

Betegség miatt nem vesznek fel augusztusig új fekvőbeteget az Urológiai Klinikára Szegeden – írtuk meg a múlt héten. Mint azóta kiderült, mától ismét teljes az ellátás az SZTE Urológiai Klinikán, amit Prof. Bajory Zoltán, tanszékvezető professzor jelentett be az intézmény közösségi oldalán.

“Kényszerű, 8 napos felvételi leállásunk után ismét teljes (a szabadságos időszaknak megfelelően csökkentett) létszámban állunk ellátási területünk urológiai és andrológiai betegeinek teljeskörű rendelkezésére, illetve három-vármegyés régiónk súlyos betegeinek harmadik progresszivitási szintű ellátására” – írja az Urológiai Klinika SZTE ÁOK oldalán. A posztban egyébként Prof. Bajory Zoltán megköszönte a munkát a szabadságok és betegségek miatt kiesett kollégák helyettesítésében önzetlenül, jelentős önkéntes plusz munkával részt vevő orvosoknak és ápolóknak.

BETEGSÉG MIATT NEM VETTEK FEL ÚJABB BETEGEKET

Múlt héten kedden derült ki, hogy a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikáján átmenetileg a fekvőbeteg felvétel szünetelt, viszont a járóbeteg ellátás és a bent fekvő betegek ellátása mindezek ellenére is zavartalanul folyt az intézményben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb