KikapcsVideo365

Még mindig szerezhetsz gyermekednek életre szóló élményeket ezen a nyáron – csapj le a Gellért Szabadidőközpont nyári táborának utolsó helyeire

„Új barátokat ismertem meg, szeretem a sportokat, a teniszt, egy éve is itt voltam és visszavágytam”, „sikerült életem első halát kifogni”, „kedvesek a segítők”, „nagyon tetszett a falmászás és a fallabda” – szóltak azoknak a gyerekeknek az élménybeszámolói, akik idén nyáron már eltöltöttek egy hetet a Gellért Nyári Táborban.

MÉG NEM KÉSŐ JELENTKEZNI: AUGUSZTUS 15-19. KÖZÖTTI TURNUSRA MÉG VANNAK SZABAD HELYEK

A Gellért Szabadidőközpontban már több mint 15 éve rendeznek gyerektáborokat, ahova a nyári szünidő alatt, 9 héten át várják a különböző sportokkal ismerkedő 5-14 éves gyerekeket. A szervezők célja, hogy a fiatalok aktívan töltsék szünidejüket, új élményeket és életre szóló emlékeket gyűjtve. A résztvevő gyerekek megismerkedhetnek a labdajátékok, vízi- és ügyességi sportok világával, melyhez nyolchektárnyi zöldterület, csónakázó tó, és játszótér biztosít ideális környezetet, segítséget nyújtva annak a sportnak a megtalálásában, ami a későbbiekben akár egy életen át is elkísérheti őket. A legjobb az egészben, ha eddig gyermeked kimaradt volna az élményből, még nem késő, a sporttábor utolsó, kilencedik turnusára, augusztus 15-19-e között még vannak szabad helyek.

A GYEREKEK A TÁBOR ALATT MEGISMERKEDHETNEK A LABDAJÁTÉKOK, VALAMINT A VÍZI – ÉS ÜGYESSÉGI SPORTOK VILÁGÁVAL

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor haláli nyugalommal indulsz el dolgozni reggelente, mert iskolaszünet ide vagy oda, a gyerek biztos kézben, nyári táborban van és nem a nagyi idegeit eszi egész nap. Az pedig már hab a tortán, hogy a gyerek a nap végére még új élményeket is kap. Ebben nyújt segítő kezet a Gellért Nyári Tábor, ami az idei évben is kilenc héten át várja a lurkókat nem csak Szegedről, hanem az ország számos pontjáról. Mint kiderült, folyamatosan újuló tematikus programokon keresztül igyekeznek megismertetni a diákokkal a labdajátékok, a vízi- és ügyességi sportok világát, segítséget nyújtva annak a sportnak a megtalálásában, ami majd egy életen át elkíséri őket. A táborok június vége óta folynak, és egészen augusztus 19-ig biztosítanak nyári élményeket a gyerekeknek.

GYERMEKBARÁT ÉS TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZET

Azt, hogy az iskolapadból kikerülő gyerekeknek is jól esik a testmozgás mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a tavalyi évben közel 800 gyerek foglalta el a Gellért Szabadidőközpont sportpályáit. Adottságaival, és otthonos hangulatával ideális helyszínül szolgál a táborozóknak, hiszen:

  • nyolchektárnyi zöldterülettel,
  • csónakázó tóval,
  • és játszótérrel is büszkélkedhetnek.

TENISZ, FALLABDA ÉS KAJAKOZÁS – MINDEZ BIZTONSÁGOS KÖRNYEZETBEN

Nem aprózták el a szervezők, idén nyolc fajta sportban próbálhatják ki magukat a Gellért Nyári Tábor kapuin belül a fiatalok. Van:

  • tenisz,   
  • fallabda,
  • kajakozás,
  • röplabda,
  • játékos mozgásfejlesztő foglalkozás,
  • és görkorcsolya.

Sőt, a Gellértesek rágyúrtak még egy sportágra, hiszen az idei évtől elérhető a falmászás is a gyerekek számára, amit Szegeden egyedüliként eddig csak ők vezettek be, ahogy idén újdonságként sup deszkán is evezhetnek a fiatalok. Megnyugtató tény lehet ugyanakkor minden szülő számára, hogy bár vizes- és labdás játékok is bőven akadnak a repertoárban, még így is minden tábor alkalmával biztonságos környezetet biztosítanak az ovisoknak és az iskolásoknak egyaránt, akikkel a nap folyamán korcsoportokra bontva, szakértő pedagógusok foglalkoznak. Péter Mónika, tábor és rendezvényszervező abba is beavatott bennünket, a sportolásban megéhező lurkóknak napi háromszori étkezést biztosítanak, mely során nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ételallergiával, vagy bármilyen ételérzékenységgel küzdő gyermekek is diétájukat követve jól lakjanak. 

Kíváncsi vagy, hogy milyen lehet a tábor? Ezt sasold meg:

Ne maradj le az utolsó helyekről, foglald le gyorsan gyermeked számára! Még több infó, valamint a jelentkezés a turnusra itt érhető el.

Táborszervező: +36 70/795-7378

Szabadidőközpont: +36 70/686-5124

6726 Szeged, Derkovits fasor 113.

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Gellért Nyári Tábor Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb