Blog

Szakembör rovatunk bemutatja: a legtrógerebb házfelújítás (evör), egyben egy vaskos lehúzás, Csongrádról

Egy egészen szürreális tétellel bővült a “Szakembör rovatunk bemutatja” szériánk, a most következő, építőipari remekmű Csongrádról futott be, Laci nevű olvasónktól. A pórul járt család tavaly vett egy felújítandó házat, mint a családfő üzenetében írta, 6 millió 800 ezer forintot adtak anyagra és munkadíjra a 3 fős “dreamteam” – nek (na jó, a képeket elnézve inkább legyen nightmare-team), akiket január közepe óta nem láttak.

Öveket becsatolni, Xanax-ot bekapkodni, mutatjuk, mit “sikerült” összehozni a csongrádi brigádnak házfelújítás címszó alatt.

Kezdjük egy igényes kis fűtéscsövezéssel, avagy, nincs erősebb dolog a világon a szerelemnél, maximum a TESA-szalag (meg ugye, a medve):

A konnektor, ahonnan a hétvégi meccsei előtt a Mortal Kombat-ból ismert Raiden nagyúr tölti magát:

Találós kérdés, péntek estére… Ki nem találnád, hol fut a mennyezeti lámpa vezetékezése:

Kábelezés, level 1.000.000, a sarokból:

Téglák és festett részek találkozása, megspékelve egy igényesen felhelyezett világítótesttel. Erre mondják, hogy vintage, ugye? (nem, erre egészen más kifejezést szoktak használni)

…és végül, egy kis best of, a külső-belső megoldásokról:

Laci – a fotókat beküldő olvasónk – megírta a produkciót elkövető mesterember nevét is, ezt természetesen a személyiségi jogok védelme érdekében nem írtuk bele a cikkünkbe. Azt viszont igen, hogy a pórul járt, egyben alaposan megrövidített családnak jól jönne egy független szakértő vagy egy alacsony összegért dolgozó, segítőkész ügyvéd segítsége – ha magadra ismersz, írj ránk az [email protected] címen és összehozunk velük. Segítséged előre is köszönjük!

MÉG TÖBB GYÖNGYSZEM A SZEGED365 SZAKEMBÖR ROVATÁBÓL

Amíg lesznek Szegeden és környékén kóklerek, addig lesz Szakembör rovatunk is. Az alábbi cikkekben az utóbbi hetek legolvasottabb trógereléseit gyűjtöttük össze, ha pedig Veled is történt hasonló, küldd el nekünk a fenti e-mail címre vagy Facebook üzenet formájában!

Köszönjük a fotókat, Laci!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb