Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: strandolás a Lapos Beach-en, házibuli a Garden Stégen és Körös-Toroki Napok a hétvége kínálatában

Már csak pár óra és elstartol egy újabb eseménydús hétvége Szegeden. A jó idő adott lesz, így bátran tervezhetünk szabadtéri programokat. Strandolhatsz a Lapos Beach-en, házibuli hangulattal vár a Garden Stég és folytatódnak a Körös – Toroki Napok is. Strandpapucs és napszemcsi bekészít, indulhat a hétvége, meghoztuk hozzá a Kikapcsot!

HŰSÖLJ A KÁNIKULÁBAN A LAPOS BEACH – EN

Helyszín: Szeged, Lapos Beach

Időpont: augusztus 6., 10:00 – augusztus 7., 20:00

Nincs is jobb ebben az őrült kánikulában, mint a Tisza partján süttetni a hasunkat a napon, majd megmártózni a folyó hűs vizében. S, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon, DJ Kozzy és DJ Atomics gondoskodik majd a zenéről ezen a hétvégén.

SZOMBATON IGAZI HÁZIBULI HANGULAT FOG URALKODNI A GARDEN STÉGEN

Helyszín: Szeged, Közép Kikötő sor 1, Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

Időpont: augusztus 6., 20:00 óra

Igazi házibuli hangulattal vár szombat este a Garden Stég, ahol Dj Bigiboy diktálja majd az ütemet, mert a zene az jó, a zene az kell!

PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON VÁR A KÖRÖS-TOROKI NAPOK

Helyszín: Csongrád Körös-Torok

Időpont: augusztus 4-6

A koronavírus-járvány miatt két évre kispadra került a Körös-Toroki Napok is, viszont idén már zöld utat kapott a három napos fesztivál, ami csütörtökön, azaz holnap startol Csongrádon. A programturizmus.hu szerint a Körös-Toroki Napok egy generációkat átívelő, színes fesztivál, ahol a családok is megtalálják a számukra megfelelő időtöltést.

A GYÖNGYHAJÚ LÁNY BALLADÁJA ÉRKEZIK A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK ÚJSZEGEDI SZÍNPADÁRA

Helyszín: Újszegedi Szabadtéri Színpad

Időpont: augusztus 6. 21 óra

Augusztus 6-án az Omega és a nagyívű szerelmi történetek rajongói örömére a Gyöngyhajú Lány Balladája című, látványos ExperiDance musical érkezik kiváló táncművészek és neves hazai énekes színészek előadásában az újszegedi színpadra.

HA HÉTVÉGE, A MOZIZÁS MINDIG JÓ KIKAPCSOLÓDÁST KÍNÁL

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi remek lehetőséget kínál a családi mozizásra: érkezik a filmvászonra a DC Szuperállatok Ligája, valamint a Minyonok: Gru színre lép animációs vígjáték is megtekinthető még. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

Ha szeretsz borzongani, a Cinema City műsorából jó választás lehet az Arthur-átok című horror, melyben egy kempingező baráti társaság kirándulása válik egy pillanat alatt rémálommá. Ha viszont könnyedebb szórakozásra vágysz, megnézheted a Gyilkos járat című akció-vígjátékot Brad Pittel, Sandra Bullockal. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A PÉNTEK ÉS A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

TISZA DOKK

Holnap Sexy Szombat partival vár a Tisza Dokk, ahol Gabriel B pörgeti majd a lemezeket.

HUNGI

Let’s get the Party Started! Egy újabb kihagyhatatlan szombat a Hungiban. Gyertek el a haverokkal és táncoljátok át az egész éjszakát. A fergeteges hangulatról DJ Matesz fog gondoskodni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb