Mindenmás

Dupla karambol az M5-ösön, tűz Vásárhelyen

…avagy, indul a hétvége. Péntek késő este Kishomoknál történt tűzeset, a szombat reggel pedig két karambollal indult az M5-ösön. Az első Kiskunfélegyházánál történt, a második Örkény közelében. Az utóbbi annyira friss, hogy a tűzoltók pont most áramtalanítják a pórul járt járműveket.

A három eset, időrendi sorrendben:

  • Több órát küzdöttek a tűzoltók Hódmezővásárhelyen, ahol Kishomoknál gyulladtak ki szalmabálák, egy családi ház közelében. “Az egész városrészben akkora a füst, hogy nem merünk ablakot nyitni” – írta péntek este 10 körül Petra nevű olvasónk. A helyszínre három járművel mentek ki a tűzoltók, akik hajnalban végeztek a munkálatokkal.
  • Két kocsi ütközött reggel fél 7 környékén az M5-ösön Kiskunfélegyházánál, az egyik az árokba borult, a másik letarolta a szalagkorlátot. A baleset Szeged felé történt, a 113-as kilométernél, a félpályás útzár 8-kor szűnt meg.
  • Háromnegyed 9 körül történt egy másik, utoléréses baleset, Örkénynél, szintén az M5-ösön. A műszaki mentést a dabasi tűzoltók végzik, torlódás információink szerint nincs.

Fotók: Enikő, HMVHLY CarLife

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb