Mindenmás

Kombájn és személyautó ütközött Domaszéknél, tömegkarambol az M5-ösön, halálos balesetek a szomszédban – szomorú éjszakán vagyunk túl

Rengeteg Szeged környékén bekövetkezett közlekedési balesetet hozott a szombat, a tendencia sajnos a késő esti és éjszakai órákban is folytatódott. A Csongrád-Csanád, továbbá a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság(ok) közlései alapján

  • kombájn és személyautó ütközött Domaszéknél,
  • halálos motorbaleset volt Kecskemétnél,
  • tömegkarambol volt az M5-ösön, Balástyánál,
  • továbbá frontálisan ütközött egy kisbusz és egy szamélyautó Kiskunhalasnál, az egyik sofőr életét vesztette.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A négy balesetről kronológiai sorrendben írunk.

(21:26) KOMBÁJN ÉS BMW ÜTKÖZÖTT DOMASZÉKNÉL

Az első baleset szombat este 21:26-kor következett be az 55-ös számú főút Mórahalom és Domaszék közötti szakaszán, a 16-os kilométerszelvényénél.

A rendőrség közlése szerint egy mezőgazdasági jármű és egy személygépjármű ütközött össze, az előbbiről úgy tudjuk, egy burgonyakombájn volt, az utóbbi pedig egy 5-ös BMW. A baleset során a személygépjármű vezetője megsérült. 

Teljes útlezárás volt érvényben, kerülni Zákányszék és Röszke irányába lehetett. 

(01:26) HALÁLOS MOTORSZERENCSÉTLENSÉG KECSKEMÉTNÉL

1 óra 16 perc körül az 52-es számú főúton, Kecskemétnél egy személyautó és egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A motort vezető 21 éves férfi a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

(03:11) NÉGYES KARAMBOL AZ M5-ÖSÖN, BALÁSTYÁNÁL

Az M5-ös autópálya 149-es kilométerszelvényénél, Balástya térségében, a Szeged felé vezető oldalon 2022. augusztus 7-én 3 óra 11 perc körüli időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt – írta közleményében a rendőrség.

Az elsődleges információk szerint négy gépkocsi ütközött, mely során többen megsérültek. 

A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés és a műszaki mentés idejéig. A baleset környezetében torlódásra kell számítani az erős forgalom miatt.  

(04:00) FRONTÁLIS ÜTKÖZÉS, HALÁLOS BALESET KISKUNHALASNÁL

A sorban harmadik baleset tragikus kimenetelű volt, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. augusztus 7-én 4 óra körül az 53-as számú főút 50-es kilométerénél – Kiskunhalasnál – egy személyautó és egy kisbusz frontálisan összeütközött. A személyautó sofőrje a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy további két személy is megsérült a balesetben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb