Mindenmás

Szóltatok, megírtuk és megcsinálták: eltűnt a kátyú, már nem tátong 15 centiméter mély gödör a Deák Ferenc és a Vár utcák sarkán

Nincs több bosszankodás, káromkodás és hirtelen jött defekt a Deák Ferenc és a Vár utcák sarkán Szegeden, hiszen, bennünket is meglepett a hír, de leaszfaltozták a február óta tátongó, mintegy 15 centiméter mély gödröt. A képlet az elvégzett munkálatok fényében egyszerűbb volt, mint az egyszer egy: szóltatok, vasárnap megírtuk, keddre pedig eltűnt a szegedi autósok egyik rémálma a belvárosban.

“Sziasztok, a Deák Ferenc és a Vár utcák sarka előtt tátong ez a kátyú, február óta” – írta szerkesztőségünknek korábban olvasónk, aki arról számolt be, hogy kb. 15 cm mély a gödör. “Márciustól júniusig mellé raktak egy piros-fehér csíkos ideiglenes táblát, hogy vedd észre paraszt, mindenki kerülgette, aztán 2 hete a tábla is eltűnt, a kátyú persze maradt. Fél éve nem tudják megcsinálni” – zárult akkor a tudósítás, ami még három nappal ezelőtt így nézett ki:

Majd ma már így:

HÁROM NAP ALATT ELTŰNT A GÖDÖR

“Hihetetlen, de keddre eltűnt a kátyú” – futott be ma szerkesztőségünkhöz rengeteg olvasói üzenet és e-mail, sorra számoltak be arról, hogy végre nem kell kerülgetni sem a gödröt, sem semmilyen piros-fehér csíkos ideiglenes táblát, és nem kell bosszankodni attól, ha véletlen telibeszedjük és defektet kapunk a belvárosban. Megnyugtató ugyanakkor a tudat, hogy a Szeged365 Family mennyi mindenre képes, hiszen:

  • szóltatok,
  • mi megírtuk
  • és voilà, a probléma 3 nap alatt megoldódott!

Köszönjük a gyors, és profi kátyúzási munkát a Városüzemeltetési Irodának, és azt, hogy újfent célba ért, és nyitott fülekre talált az üzenet!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb