Mindenmás

Napi pakk: kellemes nyári időnk lesz ma Szegeden, Pádár Nikolettnek szurkolhatunk az úszó Európa-bajnokságon

Kánikulamentes, kellemes nyári idő vár ma ránk Szegeden. Izgalmakból sem lesz hiány, ugyanis Pádár Nikolettnek szurkolhatunk a ma kezdődő úszó Európa-bajnokságon. Keverd meg a kávéd, kend meg a pirítóst, mi pedig hozzuk is a legfontosabb napindító infókat!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Zsuzsanna, Tiborc, Ince, Kiara, Klára, Liliána, Lujza, Tibor és Zsanna nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Kapaszkodj meg, nagy számmal jövünk: 5136 éve ezen a napon kezdődött a Maják időszámítása. Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődött a majáknál. 
  • 566 éve halt meg Hunyadi János hadvezér, aki Nándorfehérvárnál megállította az előrenyomuló törököket.
  • 69 éve megszületett Hulk Hogan amerikai profi pankrátor, színész (Rocky III).

EZEN A HÉTEN MÁR NEM TÉR VISSZA A KÁNIKULA SZEGEDRE, MARAD A KELLEMES NYÁRI IDŐJÁRÁS

Csütörtökön főként napos, olykor gomolyfelhős időre készülhetünk Szegeden, ugyanakkor az északi-északkeleti szél élénk, erős marad. Hajnalban 9-18 fokig hűl a levegő, a csúcshőmérséklet pedig 24 és 30 fok között alakul napközben.

MÁTÓL PÁDÁR NIKOLETTNEK SZURKOLHATUNK AZ ÚSZÓ EURÓPA – BAJNOKSÁGON

A HAÁSZ SZUE izgatottan várja a csütörtökön kezdődő úszó Európa-bajnokságot, hiszen három szegedi sportoló is indul. A római kontinensviadalon augusztus 11-től Pádár Nikolett képviseli városunkat és hazánkat a medencés számokban, augusztus 18-tól pedig Olasz Anna és Vas Luca a nyílt vízi megmérettetéseken.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb