Mindenmás

Szórakozásból ugrott le a Szabadság hídról egy külföldi férfi, a rendőröknek kellett kimenteni a Dunából

Szombat este 19 óra 36 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a Szabadság hídról egy ember a vízbe esett. Mint kiderült, a külföldi férfi szórakozás gyanánt ugrott a vízbe több méter magasból, akit végül a rendőröknek kellett kimenteni.

A police.hu azt írja, hogy a bejelentés után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányságának beosztottjai, dr. Balázs Benedek r. főhadnagy és Horváth-Steiner Nikoletta r. őrmester öt percen belül megtalálták és a szolgálati hajóba emelték a 22 éves külföldi férfit, aki a rendőröknek elmondta, hogy szórakozásból ugrott a Dunába. Ezt követően partra vitték, majd további ellátása céljából átadták a mentőknek.

SZEGEDEN IS VOLT MÁR ARRA PÉDA, HOGY A HÍDRÓL UGRÁLTAK A FIATALOK A VÍZBE

Mondanunk sem kell, hogy mennyire veszélyes malőrt hajtott végre a fiatal férfi. Időről időre például Szegeden is volt már arra példa, hogy fiatalok jó heccnek tartották azt, hogy a Tiszába ugorjanak a Belvárosi vagy a Bertalan hídról. Azonban bolondozás és poénkodás ide vagy oda, van, amivel nem szabad játszani. Tipikusan ilyen a hidakról való ugrálás. Hogy miért is, arról korábban Molnár Jánossal, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat vízimentőjével beszélgettünk.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: micro step
'Fel a tetejéhez' gomb