Mindenmás

Alaposan felbolydul a város a következő hetekben: több forgalomkorlátozás is várható, ami a Victor Hugo utcát, a Bakay Nándor utcát, illetve a Szent Gellért utcát érinti

Alaposan felbolydul a város a következő hetekben. Újabb forgalomkorlátozások lépnek életbe ugyanis Szegeden, írta meg a Rádió 88. Többek között a Victor Hugo utcát, a Bakay Nándor utcát, illetve a Szent Gellért utcát érintik a változások.

  • Mától a belvárosi Tóth Péter-palota állványozási és daruzási munkái miatt a Victor Hugo utcát csak egy irányban, az Oskola utcától a Deák Ferenc utca felé használhatják a gépjárművek.
  • Folytatódik a termálvízvezeték építése a Bakay Nándor utcában, a Cédrusliget lakópark oldalában, egészen a Pozsonyi utcáig. Szeptember végéig szakaszosan lezárják a lakópark melletti forgalmi sávot, csak a tömegközlekedési járművek hajthatnak be, a többieknek kerülniük kell.
  • A Szent Gellért utcában is felújítják a buszmegállókat, a peronokat és szegélyeket, valamint helyreállítják a zöldfelületeket. Amíg a Mars téri megállók el nem készülnek, nem lesz megállóáthelyezés.
  • Mindezeken túl Szeged, Szentmihályi kertészeti telep használt termál vizeinek a Tisza folyóba történő bevezetése keretében a Szegedi Vízmű Zrt. kivitelezésében termálvízvezeték építési munkálatok kezdődnek augusztus 15-vel. A munkálatok tervezett befejezési ideje: október 31. Az építkezés idején az érintett helyszínen a forgalmi és parkolási rend megváltozhat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb