Szegedi Arcok

A Somogyi Fagyizóban ragadnak fagylaltos kanalat Szeged nagyágyúi: Borovics Tamás, Molnár Balázs és Kis Máté is a Sára Lépteiért Alapítványnak gyűjtenek

Az Államalapítás Ünnepére készülve fagylaltos kanalat ragadnak Szeged nagyágyúi: Borovics Tamás, Molnár Balázs és Kis Máté. Teszik ezt mindhárman a jó ügy érdekében, tehát ne aggódj, nem karriert váltanak, hanem egy ritka betegséggel küzdő szegedi kislánynak, Sárinak segítenek. A srácok ezért csütörtöktől szombatig beállnak a Somogyi Fagyizó belvárosi üzletének pultjába, és az ott tartózkodásuk alatt befolyt összeg 100%-át a Sára Lépteiért Alapítványnak adják.

Sári egy vidám, cserfes ötéves szegedi kislány, szeptemberben tölti be a hatodik életévét, de már több megpróbáltatáson esett át, mint mások egész életükben – mutattuk be őt Nektek tegnap. A kislány egy ritka születési rendellenességgel látta meg a napvilágot, mely miatt teljes testében izommerevséggel küzd, rendszeres terápiákra van szüksége ahhoz, hogy egyszer önállóan járhasson.

A SEGÍTSÉG A FAGYIN KERESZTÜL JÖN SÁRINAK

A szülők nehezen viselték a kezeléseket anyagilag, ezért létrehoztak egy alapítványt Sári számára. E mellé állt a Somogyi Fagyizó két tulajdonosa, Gilinger-Erdélyi Cintia és Gilinger Péter is, akik a szívükbe zárták a kislányt, így elhatározták, hogy szeretnék megsegíteni a terápiáját. Az Államalapítás Ünnepére készülve ennek apropóján indítanak egy jótékonysági kampányt a belvárosi fagyizóban, ahol szerdától szombatig ki a bokszkesztyűt, ki a mikrofont cseréli majd le fagyiskanálra, és osztogatja a hűsítő finomságokat az arra járó szegedieknek.

Hogy kikkel és mikor találkozhatsz? Mutatjuk:

  • augusztus 18-án, délután 16.00-tól 17.00-ig Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház színésze áll majd a pult mögé, aki 25 éve tapossa a világot jelentő deszkákat városunkban,
  • augusztus 19-én 16.00-tól 17.00-ig a szegedi DJ és a Rádió 1 oszlopos tagja, Molnár Balázs ragad majd mikrofon helyett fagyiskanalat a Somogyi Fagyizóban,
  • majd augusztus 20-án szintén 16.00-tól 17.00-ig Kis Máté, ökölvívó és ex-WBO bajnok dobja el a bokszkesztyűt, és osztogat majd pofonok helyett finom fagyikat.

Kis Máténak egyébként már nem ismeretlen ez a helyzet:

A kőkeményen dolgozó srácok és a tulajdonosok természetesen a fagylaltokból befolyó összeg teljes egészét a Sára Lépteiért Alapítványnak ajánlják fel, hogy ezzel is segítsék a kislány további fejlődését.

Ha kedvet kaptál a fagyizáshoz és még támogatni is szeretnéd Sárit, akkor irány a fent említett három napon a Somogyi Fagyizó!

Cím: 6721 Szeged, Somogyi utca 11.

Telefonszám: 06 30 651 7794

Nyitvatartás: hétfőtől-vasárnapig, 11:00-18:00 óráig.

Facebook: IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb