Kikapcs

A szombat délelőttre tervezett légi parádé már biztosan elmarad a fővárosban, de lehet, hogy a gigatűzijátéknak is befellegzett

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs a hétvégére várható kedvezőtlen időjárás miatt ma ismét ülésezett és döntéseket hozott – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A szombat délelőtt 9 órára tervezett légi parádé már biztosan elmarad.

A mai, pénteki délutáni-esti programokkal kapcsolatban szükséges bármilyen lépésről a 16 órakor rendelkezésre álló meteorológiai adatok fényében születik döntés – közölték. Holnap, azaz augusztus 20-án a reggel  8 órakor kezdődő állami díszünnepséget és a tisztavatást az eredeti terveknek megfelelően megtartják a fővárosban, viszont a reggel 9 órára tervezett légi parádé a várhatóan kedvezőtlen időjárás miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad.

DÉLBEN DÖNTENEK A TŰZIJÁTÉK SORSÁRÓL

Mint tovább írják, az operatív törzs szombat reggel 7 órától folyamatosan ülésezik,  figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről. A szombaton 21 órakor kezdődő tűzijátékról az operatív törzs a holnap 12 órai ülését követően fog dönteni. Bármilyen, a programokban bekövetkező változásról azonnal tájékoztatják a közvéleményt. Tisztelettel kérnek minden érdeklődőt, hogy mielőtt útnak indulna, részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül – írják.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: niches youtube
'Fel a tetejéhez' gomb