KikapcsVideo365

Szegedi Pletykák: beköltözés, sátorállítás, határon innen és túl befutottak a fesztiválozók a SZIN nulladik napjára

Elérkezett a várva várt nap, indul a Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn. Kedden, a nulladik napon a beköltözésen volt a hangsúly, a kempinglakók elfoglalhatták helyüket, s nagy szakértelemmel, sok-sok fesztiválos rutinnal neki is álltak a sátrak felállításának. Szegedi Pletykák rovatunk SZIN különkiadásában arról faggattuk az érkezőket, hogy honnan jöttek a szegedi nyár egyik legnagyobb fesztiváljára és melyik előadó vonzotta a leginkább őket.

Fesztiválos tapasztalataink alapján kígyózó sorokra számítottunk a bejáratnál, ám kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy szinte üres kapukat találtunk, olyan gördülékenyen haladt a beléptetés, hogy mindenki seperc alatt bejutott a fesztivál területére.

Az érkezőket megkérdezve kiderült, az ország szinte minden pontjából érkeztek látogatók, Sopronból, Budapestről, Győrből, Kaposvárról, Kunszentmártonról, de még a Vajdaságból is jöttek a bulizni vágyó fiatalok. Mint kiderült, az előadók tekintetében a megkérdezett fesztiválozók favirotjai közé tartozik a Carson Coma, Azahriah, Csaknekedkislány, Fish!, 30Y, Tom Grennan, vagy éppen a szombati nap sztárja, Jason Derulo, volt olyan is, aki ByeAlexet szeretné leginkább hallani, de a Krúbi is szép kis rajongótábort vonzott a SZIN-re.

12 ZENEI HELYSZÍNNEL DURRANT SZERDÁTÓL A SZEGEDI IFJÚSÁGI NAPOK, MUTATJUK A TÉRKÉPET

12 zenei helyszín, egy megújult SZIN+ lounge, több mint 20 napközbeni programhelyszín, minden idők legnagyobb Civil faluja és egy teljesen új bejárat – írta vasárnap esti posztjában Szeged nyárzáró fesztiválja, akik megmutatták a 2022-es fesztiváltérképet is.

ZÚZÓS BULIKRA SZÁMÍTHATUNK: FELLÉPŐKBŐL SEM LESZ HIÁNY A NÉGYNAPOS FESZTIVÁLON

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott – írták a szervezők a Szeged365 szerkesztőségéhez eljuttatott közleményükben.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb