Kikapcs

Mire gondoltunk? Ordas nagy, tele van fröccsel és a SZIN mellett úszik a Tiszán

A megfejtés: Garden Stég. SZIN+ teraszként pörgeti a következő négy napot a Tisza legnagyobb úszó kikötője, egészen pontosan, a Prágai Boutique Optika SZIN+ terasz powered by Garden Stég (fogadjunk, hogy nem tudjátok kimondani egy levegővel) nevet veszi fel a Partfürdő közkedvelt szórakozóhelye. Szerdától szombatig a nyárzáró őrület 13. helyszíneként minden nap más és más DJ pörgeti majd a lemezeket, az alábbi sorrendben:

  • szerda: SZIN experience by Big Bill
  • csütörtök: SZIN & Happy by Rely
  • péntek: Molinari & Friends
  • szombat: Night and Fun by Roberto 

A fenti arcok közül óriási kedvenc a szegedi (és csongrádi) éjszaka nagyfiúja, a Club 88 – as Big Bill és az egykori Rise FM színeiben döngető NiteForce csapat profressive house titánja, szóval, a csongrádi és a szegedi srácok szettjeit még véletlenül se hagyd ki, ha a SZIN-en jársz.

Nem ez az első alkalom, hogy a fesztivál részévé válik a 300 négyzetméter alapterületű, 48 kishajó kikötésére alkalmas, a Garden Stégnek is helyet adó víziszörny, amelyet a Jégvirág V hajóval húztak be a szezon kezdetén a hattyasi Téli Kikötőből. Tavaly azt csíptük benne, hogy a nagyszínpad(ok) előtti tombolda és a zárt partysátrak összeizzadós-fujjmenjinnen feelingje helyett maga volt a totális chill, talán az egyetlen olyan hely a Szegedi Ifjúsági Napokon, ahol lehetett egy normálisat dumálni.

A szerdai start előtt, mostanában megjelent cikkeink a témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb