Mindenmás

Hármas karambol Szentesnél: a kamion mentése miatt ismét lezárják az utat (frissítve: megszűnt az útlezárás)

Szerdán délután egy óra körül egy nyerges vontató és két személyautó karambolozott a 451-es főút 32-es kilométerénél, Szentes térségében – tudtuk meg a katasztrófavédelem közleményéből.

Mint írják, a pótkocsi az árokba borult az ütközés következtében. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen tartózkodnak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE (18:25): TELJES ÚTLEZÁRÁS LESZ ISMÉT

A baleset helyszínelésének elvégzését követően egy időre félpályán megindult a forgalom a fent említett útszakaszon, amit este 19.00-kor ismét teljes útlezárásra módosít a rendőrség a kamion kimentésének idejére – tájékoztatta szerkesztőségünket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrség, tehát kerüljetek, ha tehetitek.

FRISSÍTVE (22:17): MEGSZŰNT AZ ÚTLEZÁRÁS

Mint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, este 10 óra után nem sokkal megszűnt a teljes útlezárás a helyszínen, zavartalanul haladhat a forgalom.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb