KikapcsVideo365

Szeged365 Aftermovie: a Halott Pénz mindent vitt, Tom Grennan leigázta a színpadot, a ValMarért megőrültek a tinilányok a SZIN második napján

Ha szerdán azt hitted sokan vannak a Szegedi Ifjúsági Napok első napján, akkor a csütörtöki este erre alaposan rácáfolt, ugyanis a duplájára nőtt a tömeg a szegedi nyárzáró fesztivál második napján. Nem is csoda, hiszen a Halott Pénz mindent vitt, Tom Grennan leigázta a színpadot, a ValMarért pedig megőrültek a tinilányok. Ilyen volt a SZIN második estéje, Szeged365 videóriportunk következik.

15 ÉVES A MAGNA CUM LAUDE “SZÍNEZD ÚJRA” CÍMŰ SZIN HIMNUSZA, TORTÁVAL ÜNNEPELTÉK A KEREK ÉVFORDULÓT

Hatalmasat ment a SZIN második estéje az újszegedi Partfürdőn, a Halott Pénz koncertjén úgy tűnt, annyian vannak a Borsodi Nagyszínpad előtt, hogy a fesztivál többi helyszíne szinte kiürült. Jóval visszafogottabb volt a hangulat a vele párhuzamosan futó BP nagyszínpadnál a Magna Cum Laude fellépésén, itt viszont a látogatók egy kedves, megható gesztusnak lehettek szemtanúi a koncert végéhez közeledve, ugyanis a SZIN himnusszá avanzsált Magna Cum Laude szám, a Színezd újra! pont 15 éves, s a neves évforduló alkalmából egy tortával lepték meg a zenekart a szervezők.

TOM GRENNAN A KÖZÖNSÉG SORAIBÓL EGY MAGYAR LÁNNYAL ÉNEKELT KÖZÖSEN EGY DALT

Nagyot robbantott a ValMar is a CIB Bank Arénában, a tinilányok szinte megőrültek a fiúkért, a látogatók helyszíni beszámolói alapján, akár a Borsodi színpad előtti füves területet is megtölthették volna a rajongók. Az est fénypontja viszont kétségtelenül az volt, amikor a bedfordi angol szupersztár, Tom Grennan koncertje közben a közönség soraiból felhívott maga mellé egy magyar lányt, akivel egy számot közösen elénekeltek. (Erről később még külön cikkben beszámolunk nektek részletesebben, sőt, hamarosan érkezik majd exkluzív interjúnk is Tom Grennan-el.)

EZEK A KONCERTEK VÁRNAK RÁD MA A SZINEN

Félidejéhez érkezett Szeged nyárzáró fesztiválja, úgyhogy, ha eddig kimaradtál volna a buliból, még van időd bepótolni. Péntek este Alle Farbennel, ByeAlexel és Vad Fruttikkal száguldunk bele a hétvégébe az újszegedi Partfürdőn, igazi zenei csemegék várnak a kilátogatókra. Mutatjuk részletesen a mai színpadi programokat.

ILYEN VOLT A MÁSODIK NAP KÉPEKBEN

Lement a SZIN második napja, írhatnánk arról, hogy mennyien voltak, vagy a csütörtök világsztár-vendégéről, Tom Grennanről, esetleg a Welhello frontemberének politizálásáról, de mi valami egészen másra helyeztük a soron következő Szeged365 Fotóriport fókuszát. Egyrészt, a “sokan voltak” már nem hírérték, másrészt, a Little bit of Love előadójával külön interjút készítettünk, harmadrészt pedig, a Fluor-trollkodás kiment egy másik cikkünkben. Szóval, úgy döntöttünk, ez az óriásgaléria szóljon inkább arról a tényezőről, amelyről talán a leghíresebb a Napfény Városa: a gyönyörű, egyedi, utánozhatatlanul mosolygós szegedi lányokról.

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb