Mindenmás

820 forintos gázolaj? Egy külföldi férfi “lazán” megoldotta: 8 alkalommal tankolt fizetés nélkül Szegeden, ma tartóztatták le

A holtankoljak.hu szerint mától kezdve bruttó 30 forinttal drágult a gázolaj Magyarországon. A benzin ugyan nem drágul, de a mostani áremelkedéssel már az alábbi átlagárakra lehet számítani Magyarországon:

  • 95-ös benzin: 686,9 Ft/liter
  • Gázolaj: 823,9 Ft/liter 

A magas üzemanyagárak okozta problémákat elég “lazán” kezelte egy külföldi férfi, aki több szegedi benzinkútról is fizetés nélkül távozott, sőt, még rendszámokat is magával vitt. A Szegedi Járási Ügyészség az elkövető letartóztatását indítványozta ma reggel.

A hétfőn elfogott gyanúsított az ügyészség közleménye alapján csak ebben a hónapban 8 alkalommal tankolt úgy három különféle járműbe, hogy fizetés nélkül elhajtott. A hatóságok azt gyanítják, hogy az illető Szeged belvárosában parkoló kocsiból lopott le egy rendszámot, amelyet arra a furgonra tett fel, amellyel a szélhámos tankolások egyikét végrehajtotta.

A férfi 200 ezer forint kárt okozott a kutaknak, az ügyészség lopás és azonosítójellel történő visszaélés bűntettei miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: article
'Fel a tetejéhez' gomb