Mindenmás

Napi pakk: napsütéssel búcsúzik a nyár Szegeden, mától 820 forintos átlagáron juthatnak dízelhez, akik nem hatósági áron tankolnak

Eljött a 2022-es nyár utolsó napja is, a nyakunkon a szeptember, de szerencsére ma még szép, napsütéses időnk lesz Szegeden, így kiélvezhetjük az augusztus utolsó pillanatait. Kevésbé jó hír viszont, hogy brutális emelés jön az egyik üzemanyagnál, mától 820 forintos átlagáron juthatnak dízelhez azok, akik nem hatósági áron tankolnak. Indítsd be a kávégéped, mi pedig hozzuk a legfrissebb napindító híreket szerda reggelre!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Erika, Bella, Ramóna, Rajmund, Aida és Amina nevű Olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 73 éves Richard Gere amerikai színész. (Egy tiszt és egy úriember, Micsoda nő).
  • 25 éve halt meg Lady Diana walesi hercegné, Károly herceg első felesége.
  • Ma 33 éves Széki “Curtis” Attila labdarúgó, rapper, dalszövegíró.
Fotó: ecodelcinema.com

FÁNYOLFELHŐS-NAPOS IDŐVEL BÚCSÚZIK A NYÁR SZEGEDEN

Szerdán a napos időszakok mellett még megnövekedhet a fátyolfelhőzet. Eső, zápor csak késő délután, este és az is inkább nyugaton fordulhat elő, tehát Szegeden nem. Többször élénk, olykor erős lehet az északi-északkeleti szél. Hajnalban 11-19, délután 24-30 fokra van kilátás Szegeden.

BRUTÁLISAN MEGEMELKEDIK MÁTÓL AZ EGYIK ÜZEMANYAG ÁRA: 820 FORINT FÖLÉ UGRIK A DÍZEL ÁTLAGÁRA

Szerdán újabb brutális áremelkedés jön a nem hatósági áron, literenként 480 forintért tankolók számára. A dízel átlagára ugyanis 30 forinttal 823,9 forintra emelkedik, miközben a benziné nem változik, marad literenként 692,9 forint – írja a Holtankoljak.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb